Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Παρουσιάζοντας το καπάκι Viora

Intro_VioraLid
Όπως και εσείς, είμαστε παθιασμένοι με τον καφέ και το τσάι μας. Ωστόσο, αισθανθήκαμε απογοητευμένοι ότι τα συμβατικά καπάκια σε κίνδυνο την εμπειρία μας όταν παραγγείλαμε ένα ποτό για να πάει. Έτσι, σχεδιάσαμε ένα καπάκι που θα λατρέψετε να πίνει νερό από-ένα καπάκι αντάξια του τι είναι στο φλιτζάνι σας.
Το καπάκι Viora πίνει σαν ένα φλιτζάνι, ξεκλειδώνει γεύση, και εξαλείφει τις ενοχλητικές πινελιές. Με καπάκι Viora, το καπάκι εξασθενίζει μακριά, και μπορείτε να βιώσετε την οικεία άνεση ενός ανοικτού κούπα στα χείλη σας και την πλήρη γεύση του προσεκτικά διατυπωμένες ποτό σας.

Ποτά όπως ένα κεραμικό Κύπελλο

DrinksLikeCeramicCup2
Πίνοντας από το καπάκι Viora αισθάνεται άνετα και φυσικά. Θα νιώσετε σαν να είστε σε ένα καφέ ακόμα και όταν είστε εν κινήσει. Συμβουλή φλιτζάνι σας, και ένα ποτό και γεμίζει. Πιείτε το ποτό σας σε ένα lip-όπως ακριβώς θα κάνατε αν ήσασταν πίνοντας από ένα κεραμικό κύπελλο. Απολαύστε ακόμη ένα πολύ ζεστό ποτό, χωρίς να ανησυχείτε.
Μάθετε περισσότερα ...

Ξεκλειδώνει το άρωμα

UnlocksAroma2
Το καπάκι Viora επιβραβεύει τις αισθήσεις σας. Από το πρώτο άρωμα καθώς σηκώνετε φλιτζάνι σας στο μακρύ τελείωμα, όπως μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το τσάι σας, το καπάκι Viora παραδίδει τις πλούσιες, ξεχωριστές γεύσεις του ποτού σας. Γεύση είναι ως επί το πλείστον μυρίζει, και ο καινοτόμος ποτό και στο καπάκι Viora εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
Μάθετε περισσότερα ...

Τα αλιεύματα Ένα Splash

CatchesSplash2
Χαλαρώστε. Με το καπάκι Viora, μπορείτε να μεταφέρετε ζεστό καφέ σας ή το τσάι χωρίς έγνοιες. Τα συμβατικά καπάκια-όταν σπρώχνονται-σουτ έξω πίδακες υγρού στόχο για τα ρούχα ή το ταμπλό σας. Το καπάκι Viora μειώνει πιτσιλιές στην πρώτη θέση, και, ακόμη και αν το ποτό σας κάνει βουτιά, καταλήγει πίσω στο κύπελλο και όχι για εσάς.
Μάθετε περισσότερα ...

  • Οι Viora Καπάκι & Πράσινο Πλαστικά

    Οι Viora Καπάκι & Πράσινο Πλαστικά

    22, Απριλίου 2014
    Το καπάκι Viora είναι κατασκευασμένο από πολυστυρένιο υψηλής κρούσης (HIPS) - ένα ανακυκλώσιμο υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία συσκευασίας τροφίμων. Η συντριπτική πλειοψηφία των ζεστό φλιτζάνι καπάκια σήμερα είναι κατασκευασμένα από HIPS. Ακόμα, μπορούμε περιστασιακά να ρώτησε γιατί το καπάκι Viora δεν γίνεται από λιπασματοποιήσιμου πλαστικό. Εδώ είναι οι σκέψεις μας σχετικά με «πράσινη» πλαστικά ...

Περίπου

Δεν είμαστε επιστήμονες πυραύλων. Rocket επιστήμη δεν κάνει τίποτα για να βελτιώσει τη γεύση του καφέ σας.

CAD_Drawings
Η εταιρεία μας αυξήθηκε από το πάθος μας για την μεγάλη καφέ και τσάι.
Εμείς μεγάλωσε στο Σιάτλ, βυθίζεται στον καφέ και το φαγητό του πολιτισμού της πόλης. Πολύ πριν ο όρος "τρίτο κύμα καφέ" υπήρχε, ήμασταν σε μια αναζήτηση για τη μεγάλη φασόλια και ζυθοποιίας ποιότητας. Τα Σαββατοκύριακα αναζητήσαμε τις ψηστιέρες και δημιουργημένο καφέ στο σπίτι. Ημέρες εργασίας, προσπαθήσαμε έξω barristas στο κέντρο της πόλης, που είχαν κάνει τον καφέ με το πάθος και την ακρίβεια. Ωστόσο, όταν παραγγείλαμε ένα καφέ για να πάει, θα ήταν οδυνηρή επίγνωση ότι βάζοντας ένα καπάκι για το ποτό μας πολύ μίκρυνε πολύ-αναμενόμενη εμπειρία μας. Η συνειδητοποίηση αυτή μας οδήγησε να αρχίσει να πειραματίζεται για να σχεδιάσουμε έναν καλύτερο τρόπο για να πάρετε τον καφέ μας on-the-go.
Πεποίθησή μας ότι υπήρχε ένας καλύτερος τρόπος εξαπέλυσε μια επιστημονική περιέργεια και έναν μανιακό εστίαση και οδήγησε σε χρόνια ερευνώντας δυναμική των ρευστών, την αξιολόγηση mainstream και εναλλακτικά πλαστικά, διαβάζοντας ερευνητικές εργασίες για την οσμή και τη γεύση, την αξιολόγηση προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής, κατασκευή πρωτοτύπων, καθώς και τη διεξαγωγή γύρο μετά γύρο δοκιμών. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της εργασίας είναι το καπάκι Viora - και μια αυξανόμενη συλλογή των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν.
Μετά από όλα αυτά τα χρόνια επικεντρώνεται στο σχεδιασμό μια ανώτερη καπάκι, είμαστε τώρα κατασκευής ώστε το κάλυμμα στις ΗΠΑ Τέλος, όποιος είναι παθιασμένοι με τον καφέ ή το τσάι τους, μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους, όταν είστε on-the-go-όπως ακριβώς ονειρευόταν πριν από τόσα χρόνια. Το καπάκι Viora είναι πραγματικά ένα καπάκι άξια ό, τι είναι στο φλιτζάνι σας.
-
Για πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε Λίζα Wells στο lisa@lisawellspr.com .

Τύπος

  • Το καπάκι Viora στο CNBC

    2 Μάη 2014
    Dan Mangan από το CNBC - μια κορυφαία ιστοσελίδα επιχειρηματικές ειδήσεις - έγραψε ένα εκτενές άρθρο για την ιστορία των Ματιών Viora. Σημειώνει, επίσης, πως η βελτιωμένη εμπειρία που προσφέρει το καπάκι Viora μάτια απόλυτα με την προσήλωση στην ποιότητα εκτίθενται από προμηθευτές του «τρίτου κύματος καφέ». Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του Νταν [...]

Παραγγελία

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Για τις τιμές ή να παραγγείλετε το καπάκι Viora, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Barry Goffe στο 360-208-2747 ή στο barryg@vioralid.com .
ΔΕΙΓΜΑΤΑ
Αν είναι συνδεδεμένες με ένα καφέ / λιανοπωλητή τσάι ή καφέ, με ένα διανομέα παροχής υπηρεσιών εστίασης, ή έχετε μια άμεση σύνδεση με την επιχειρηματική καφέ και τσάι - και θα θέλατε να δοκιμάσετε το καπάκι Viora, email τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε δείγματα @ vioralid .com και θα σας στείλουμε ένα κιτ δείγμα 10-καπάκι.
MEDIA
Για πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε Λίζα Wells στο lisa@lisawellspr.com
Το καπάκι Viora γίνεται στις ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου