Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Starbucks κάνει μεγάλο παιχνίδι στο Ανέσεις παιχνίδι με ασύρματη φόρτιση Rollout

22, Νοέμ, 2014 08:27 π.μ.
Starbucks Powermat
Powermat φόρτισης σε ένα Starbucks. Starbucks φωτογραφία.
Σε ό, τι θα μπορούσε να αποδειχθεί μια εκδήλωση ταγός για καφέ παράδοσης λιανικής ανέσεις, τα Starbucks έχει παρουσιάσει το smartphone-φόρτισης ασύρματο σύστημα Powermat σε περίπου 200 τοποθεσίες Bay Area.
Η εταιρεία έχει βήτα δοκιμή του συστήματος Powermat σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα κατά το παρελθόν έτος, και Starbucks αναμένει να ακολουθήσει την εγκατάσταση Bay Area από την εισαγωγή της τεχνολογίας σε όλη θέσεις της στις ΗΠΑ, καθώς και σε ορισμένες διεθνείς αγορές. Υποστηρίζεται από την Procter & Gamble για Duracell , Powermat είναι ένα από τα πολυάριθμα ιδιόκτητα φόρτισης ασύρματα συστήματα που ανταγωνίζονται για μια θέση στην αγορά μολύβδου, κάτι που θα μπορούσε να διευκολυνθεί σε μεγάλο βαθμό από τη συνεργασία των Starbucks.
(Που σχετίζονται με: Πλατεία παρουσιάζει το «Άφιξη Πρόβλεψη» Παραγγελία App στο Blue καφέ μπουκάλι )
Για την εφαρμογή μέσα στο κατάστημα, οι καταναλωτές που επιθυμούν να φορτίσετε smartphones τους μπορούν να επιλέξουν να δανειστούν ή να αγοράσουν ένα Powermat-συμβατό δαχτυλίδι - διαθέσιμο για $ 9,99 - και θα πρέπει να αφήνετε τη συσκευή τους κάθεται πάνω καθορισμένα "σημεία Powermat" που είναι ενσωματωμένα σε πίνακες Starbucks » και πάγκων.
"Αυτή η πρώτη τοποθέτηση στην αγορά αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς μια εθνική ανάπτυξη αυτής της άνεσης στα καταστήματά μας," Αδάμ Brotman, επικεφαλής ψηφιακή αξιωματικός στα Starbucks, δήλωσε σε μια ανακοίνωση της εταιρείας χθες. "Ήμασταν ευχαριστημένοι με την ανταπόκριση των πελατών στις πιλοτικές δοκιμές που διεξάγονται κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών και περιμένουμε τώρα ένα ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών, όπως αυτό εκτίθεται για να προσφέρουν τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης σε εθνική κλίμακα."
(Που σχετίζονται με: Starbucks «Κοινωνική Περιβάλλοντα Χτυπάμε Ανεξαρτήτων στη Βοστώνη, ανθρωπολόγοι Say )
Φαίνεται μέρος του ενδιαφέροντος των Starbucks στην τεχνολογία είναι να επιστήσει καταναλωτές στα καταστήματα, και όχι απλώς να προσφέρουν άνεση στους υπάρχοντες πελάτες. Από τους καταναλωτές, Powermat Τεχνολογίες Διευθύνων Σύμβουλος Ran Poliakine είπε, «Ξέρουν ότι η πλησιέστερη χρέωση είναι μόνο τόσο μακριά όσο το πλησιέστερο Starbucks."
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Starbucks έχει μια πρωτοποριακή δύναμη στην λιανική καφέ, λαμβάνοντας τι είναι αναμφισβήτητα ένα "δώσει σε όλους τα πάντα» προσέγγιση στην εξυπηρέτηση του πελάτη και ανέσεις. Φυσικά, το λιανικό εμπόριο αποφάσεις σχετικά με την πρόσβαση τροφοδοτικό, πρόσβαση Wi-Fi και τα παρόμοια είναι συχνά πολιτιστικές αυτά - δείτε αυτό το αναδυόμενο cafe στεγάζεται μέσα σε ένα κλουβί σήμα-blocking - αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν και πώς αυτή η τεχνολογία παίζει έξω μεταξύ των ανεξάρτητων εμπόρων λιανικής πώλησης κατά τα επόμενα έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου