Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Αυτό Μουσείο Καφές Καταπληκτική Ντουμπάι επιτρέπει στους επισκέπτες να πιείτε το Πολιτιστικό Περιβάλλον

29 Οκτ, 2014 11:31 π.μ.
Αλ ΜυΙΙβ, δεξιά, ζυθοποιίας παραδοσιακό καφέ της Αιθιοπίας στο πρώτο έκθεμα του μουσείου.
Khalid Al ΜυΙΙβ των ΗΑΕ πράσινο εισαγωγέα Easternmen & Co., δεξιά, δημιούργησε το Μουσείο καφέ Ντουμπάι από την προσωπική του συλλογή.
Khalid Al ΜυΙΙβ του με έδρα το Ντουμπάι πράσινο εισαγωγέας καφέ Easternmen & ΣΙΑ βάζει τις τελευταίες πινελιές στο Μουσείο του Ντουμπάι καφέ στην ιστορική συνοικία Αλ Fahidi.
Insipired από την Kaffemuseum στο Αμβούργο, στη Γερμανία , το μουσείο του Ντουμπάι δεν είναι απλώς ένα συνονθύλευμα από αντίκες πίσω από το γυαλί. Προσωπική συλλογή Αλ ΜυΙΙβ του εμφανίζεται σε μια σειρά από δωμάτια, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή επίπλωση και σύνολα εξοπλισμού, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να βυθιστούν στις παραδοσιακές μεθόδους από την Αιθιοπία, την Τουρκία, την Αίγυπτο, την Υεμένη και σε άλλα μέρη του κόσμου καφέ πίνει . Ο καφές δεν είναι απλώς συζητείται ως πολιτιστική ιεροτελεστία? που παρασκευάζεται και έπιναν σε αυτό το πλαίσιο.
dubai_coffee_museum2
Μια τελευταία στάση στο μουσείο δύο-ιστορία είναι ένα καταπληκτικό μπαρ ετοιμάζω καφέ, που χαρακτηρίζει τις σύγχρονες τεχνολογίες ζυθοποιίας από τις ΗΠΑ στην Ιταλία, στην Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένου ενός πανύψηλους ορείχαλκο Victoria Arduino μηχανή εσπρέσο, Hario σιφώνια και pourovers.
Εκτός από τα ζωντανά δωμάτια επίδειξης, το μουσείο θα έχουν ένα δωμάτιο πολυμέσων, ένα κατάστημα με είδη δώρων και μια επιμέλεια βιβλιοθήκη διαθέτει βιβλία για καφέ σε όλη την ιστορία, ξεκινώντας με την αρχική εκτύπωση των 1784 εγκυκλοπαίδεια γερμανική Johann Friedrich von Pfeiffer του που περιελάμβανε περισσότερες από 170 σελίδες για καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου