Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η επίσκεψη σε ένα καφέ Farm; Εδώ ένα ουσιαστικό Προέλευση Οδηγός Συσκευασία


Για οποιαδήποτε σοβαρή εκτιμητή καφέ, που ταξιδεύουν προς τη χώρα καταγωγής και να πάρει για να δείτε τον καφέ που αναπτύσσεται μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική και αποκαρδιωτική. Έχω ανακαλύψει ότι η επίσκεψη σε ένα καφέ προέλευσης είναι περισσότερο για το τι θα φέρετε μαζί σας στην ψυχή σας από τη βαλίτσα σας. Εδώ είναι μερικές προτάσεις για να καταστεί η πιο έξω από το ταξίδι σας με την καταγωγή.

Δεν υπάρχουν δύο προέλευση είναι ομοειδή.

Αν είστε επισκέπτονται τη Νότια Αμερική εμπειρία σας θα είναι πολύ διαφορετική από ό, τι αν επισκέπτεστε την Αφρική, και εντός αυτών των ηπείρων δεν υπάρχουν δύο αρχές είναι ομοειδή. Να είστε έτοιμοι να βιώσουν κάτι νέο σε κάθε θέση, ακόμα κι αν έχετε ταξιδέψει σε χώρες που παράγουν καφέ για χρόνια και χρόνια. Κρατήστε ένα ανοικτό μυαλό και να φέρει το δικό σας stash του καφέ, άλλοι για να δώσει μακριά για τους ανθρώπους που θα συναντήσετε στο δρόμο και κάποιοι να κρατήσει τον εαυτό σας πηγαίνει. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η καταγωγή είναι ένα μέρος όπου ο καβουρδισμένος καφές ρέει ελεύθερα, αλλά η προέλευσή είναι περισσότερο σχετικά με το πράσινο από οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Πάρτε άβολα.

Πάρτε άνετος με το να είναι άβολα. Η φτώχεια, οι γλωσσικοί φραγμοί, καθώς και η έλλειψη υποδομών είναι μερικά από τα πράγματα που πιθανότατα θα εμπειρία από πρώτο χέρι. Μπορεί να υπάρχουν ασταθές ρεύμα και νερό, τρόφιμα που δεν περίμενα να φάει, και ο καιρός που δεν θα μπορούσε να προβλέψει. Ορκίζομαι από αυτό που εγώ αποκαλώ η τριάδα του ταξιδιού? εντομοαπωθητικό, απολυμαντικό χεριών, και αντιηλιακή προστασία. Προσθέστε σε μερικά μικρά σνακ, ένα φακό και ένα φορτιστή μπαταρίας τηλεφώνου και είστε έτοιμοι να το All Weather. Επειδή τα αεροπορικά ταξίδια δεν είναι ποτέ προβλέψιμη, είναι σκόπιμο να συσκευάσει σε ένα φέρνω-επάνω αντί να φέρει μια ελεγμένη αποσκευή. Δεν θέλετε να φτάσει σε ένα τριήμερο ταξίδι μόνο για να έχουν αποσκευές σας που χάνονται και δεν φθάσουν σε σας από τη στιγμή που θα φύγει.

Να είστε ευέλικτοι.

Οι παραγωγοί του καφέ που επισκέπτεστε είναι λύτες προβλήματος. Θα πρέπει να καταλάβω πώς να de-πολτό καφέ τους με ένα ευμετάβλητο γεννήτρια, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε εάν οι δεξαμενές νερού δεν είναι αρκετά πλήρης, πώς να χειριστούν ένα φορτηγό συλλογής καφέ που έχει κλονιστεί. Κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, που πιθανότατα θα πρέπει να καταναλώνονται με τις προκλήσεις της παραγωγής. Αν επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, θα ήθελα να προτείνω έρχονται με διάθεση να καμφθεί το πρόγραμμά σας για το απρόβλεπτο της συγκομιδής του καφέ. Μετά από όλα, η επίσκεψη σε ένα καφέ προέλευσης είναι πραγματικά για την οικοδόμηση των σχέσεων και την ανταλλαγή ιδεών. Όταν ένα πράσινο αγοραστή από τη Μελβούρνη ήρθε να μας επισκεφθεί την περασμένη σεζόν συγκομιδής, έφτασε μέχρι την οδήγηση κατά μήκος ανώμαλους δρόμους βρωμιά στους νεκρούς της νύχτας κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, προκειμένου να μας βοηθήσει να σώσει πέντε λανθάνον καλλιεργητές καφέ και 300 κιλά τους κεράσια καφέ. Οι αγρότες είχαν πιέζει τον καφέ τους με τα ποδήλατα μέσα από ένα πόδι της λάσπης για 2 ώρες στο σκοτάδι για να φτάσετε στο σταθμό μας. Συγκομιδή είναι πραγματικά μια απρόβλεπτη θηρίο.

Να είστε προετοιμασμένοι.

Μίλησα με ένα πράσινο αγοραστή να τους ρωτήσω τι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς στα ταξίδια τους προς την καταγωγή. Εδώ είναι κατάλογο των "πρέπει εχόντων":
  • Μια πετσέτα για ύπνο σε, περιέλουσαν στο κρεβάτι bug φυτοφαρμάκων, για κοριούς
  • Ένα ρολό χαρτί τουαλέτας
  • Πολλά τα φάρμακά αντι-διάρροια
  • Μαντηλάκια DEET που μπορεί να κατανεμηθεί σε είδη ένδυσης
  • Ζαχαρωμένα τζίντζερ για την ασθένεια κινήσεων
Όπως μια οικογένεια που χρησιμοποιούμε SeaBands για την ασθένεια κινήσεων και κάρβουνο ως αντι-διαρροϊκές. Αν συνήθως δεν πάσχουν από την ασθένεια κινήσεων, εξακολουθεί να είναι μια καλή ιδέα να είμαστε προετοιμασμένοι. Ταξιδεύοντας από την πόλη σας γης σε ορεινή περιοχή όπου ο καφές μεγαλώνει μπορεί να είναι ένας μακρύς και δύσκολος ταξίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα και δεξιά-πλευρές.
Πάνω απ 'όλα, πέρα ​​από αυτά τα διάφορα αντικείμενα απαραίτητα να έχουν σε σας φέρνω-επάνω, υπάρχει ένα ακόμη πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να φέρει. Το πιο σημαντικό πράγμα που θα φέρει είναι η προθυμία σας να είναι ευέλικτη, να γνωρίσετε την κουλτούρα στην οποία βρίσκεστε, και να γνωρίσουν παραγωγός καφέ σας. Χωρίς αυτό, μπορείτε επίσης να αφήσετε τα υπόλοιπα στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου