Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Το πρόγραμμα αειφόρου καφέ

Το πρόγραμμα για την αειφόρο καφέ, τροφοδοτείται από την IDH , είναι ένα παγκόσμιο, προ-ανταγωνιστική δημόσια-ιδιωτική πρωτοβουλία που περιλαμβάνει το εμπόριο και τη βιομηχανία των εταίρων, (τοπικές) κυβερνήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οι οργανισμοί τυποποίησης ρύθμιση που δραστηριοποιούνται στον τομέα του καφέ. Φιλοδοξία μας είναι να επιταχύνει την αειφόρο παραγωγή καφέ σε κανονικά επίπεδα επίτευγμα ενώνοντας τον κλάδο και την παροχή ενός φόρουμ για στενή συνεργασία με τις τοπικές κυβερνήσεις. Το πρόγραμμα επιδιώκει να αυξήσει τις παντρεμένο, τις αποδόσεις και τη διαθεσιμότητα των εξαγωγών της με βιώσιμο τρόπο καλλιεργείται καφές, επιτρέπει στους παραγωγούς καφέ για να γίνει πιο ανθεκτική σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.
Ted van der Put, διευθυντής προγράμματος του IDH: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για να αναπτύξει αυτό το πρόγραμμα μαζί με δεσμευμένη βιομηχανία του καφέ, του εμπορίου και των εξαγωγών τους συνεργάτες, κυβερνήσεις, ΜΚΟ, συνδικαλιστικές οργανώσεις και οι οργανισμοί τυποποίησης ρύθμιση, για να μετακινήσετε τον τομέα του καφέ προς ενσωματώσουν βιώσιμες πρακτικές παραγωγής . Γύρω από τον πυρήνα για την κλιμάκωση της βιώσιμης παραγωγής, θα πρέπει να εργάζονται για την αποτελεσματική εφαρμογή των προτύπων, τη βελτίωση της πρόσβασης στη χρηματοδότηση για τους αγρότες, και τον μετριασμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. »
Συλλογικά, οι εταίροι έχουν τη φιλοδοξία να αυξηθεί η βιώσιμη πωλήσεις πράσινο καφέ από το σημερινό 8% έως 25% μέχρι το τέλος του 2015.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου