Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

«Μια ταινία για καφέ» είναι τώρα streaming

26 Νοεμ 2014
film_about_coffee
Από την παγκόσμια πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη κατά τη χρονική στιγμή της SCAA 2014 Εκδήλωση τον περασμένο Απρίλιο στο Σιάτλ, η ομάδα πίσω από το εξαιρετικό "μια ταινία για τον καφέ" έχει διατηρώντας κρατώντας ένα εξωφρενικά πολυάσχολο πρόγραμμα προβολών. Με 47 πόλεις που ήδη κάτω από τη ζώνη του - από την Τζακάρτα στο Σαντιάγο για να Ντέιτον, Οχάιο - η ταινία έχει προγραμματιστεί για πρόσθετες προβολές αυτό το μήνα και το επόμενο σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη, τα βρετανικά νησιά και μικρότερες αγορές σε όλη την ΗΠΑ και τον Καναδά.
(Που σχετίζονται με: Must-See Βίντεο: GoPro Κάμερες Μέσα σε μια Εμπορική Drum Φούρνος )
Κατά μία έννοια, η ταινία, ο διευθυντής του Brandon Loper και την εταιρεία παραγωγής αβοκάντο και καρύδες έχουν συλλογικά ήταν ένα από τα μεγάλα πρεσβευτές καφέ ειδικότητας του 2014, βοηθώντας πει ο ανακοινώνει τη σύνθετη ιστορία του καφέ από το σπόρο στο κύπελλο με μαγευτική εικόνες και συζητήσεις με μερικούς από τους πιο βασανιστική φωτιστικά στον κόσμο του καφέ (συμπεριλαμβανομένων Κεντ Bakke, Κέβιν Bohlin, Katie Carguilo, Devin Chapman, Darrin Δανιήλ, ο James Freeman, ο Peter Giuliano, Kyle Γκλάνβιλ, Γιώργος Howell, Μπεν Kaminsky, Κρις Όουενς, ο Michael Phillips και Eileen Hassi Rinaldi).
(Σχετικό: Μια καταπληκτική καφέ Προέλευση Ταξίδι στην Τάνα Island, Βανουάτου (Βίντεο) )
Το μόνο πρόβλημα είναι περιορισμένες προβολές είναι, εξ ορισμού, περιορισμένες. Σήμερα, όμως, πήραμε είδηση ​​ότι "μια ταινία για τον καφέ" έχει γίνει διαθέσιμο για on-demand streaming και δυνατότητα ενοικίασης online . Υπάρχει μια τιμή - $ 12.99 για μια πλήρη λήψη και απεριόριστη ροή, και $ 4.99 για την ενοικίαση συνεχούς ροής 72 ώρες - αλλά η εξοικονόμηση ποπ κορν πρέπει να είναι ουσιαστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου