Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Tim Hortons exec υπαινίσσεται μπορεί να απαιτηθεί αύξηση των τιμών του καφέ

Tim Hortons exec υπαινίσσεται μπορεί να απαιτηθεί αύξηση των τιμών του καφέ

Η τιμή των κόκκων καφέ έχει διπλασιαστεί, έτσι αλυσίδα λέει ότι «θα πρέπει να εξετάσουμε σε« τιμές στα καταστήματα

The price of raw coffee beans has almost doubled in the past year, which could lead to price increases at the retail level.
Η τιμή των πρώτων φασόλια καφέ έχει σχεδόν διπλασιαστεί κατά το παρελθόν έτος, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξήσεις των τιμών σε επίπεδο λιανικής πώλησης. (Chris Νεαρό / καναδικός Τύπος)
Είστε έτοιμοι να πληρώσουν περισσότερα για το πρωί φλιτζάνι του καφέ σας;
Τα στελέχη στο Tim Hortons Inc. υπαινίχθηκε ότι μια αύξηση των τιμών θα μπορούσε να είναι στο δρόμο για το 2015, καθώς αντιμετώπιση της ραγδαίας αύξησης της τιμής του επόμενου έτους καλλιέργεια των φασολιών.
Επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών Cynthia Devine είπε σε αναλυτές ότι οι τιμές φασολιών είναι ένας παράγοντας που Tim Hortons θα "πρέπει να δούμε" με franchisees της.
Ενώ δεν ανέφερε τις υψηλότερες τιμές του καφέ στο εστιατόριο της αλυσίδας είναι μια βεβαιότητα, είπε ο Tim Hortons θα πρέπει να προσδιορίσει «ποιες μπορεί να είναι απαραίτητες δράσεις» στα καταστήματα της.
Οι τιμές για τα φασόλια καφέ έχουν σχεδόν διπλασιαστεί φέτος, εν μέρει στις ανησυχίες ότι η έλλειψη βροχής στη Βραζιλία θα μπορούσε να στεγνώσει συγκομιδή του επόμενου έτους. Τον Οκτώβριο, η τιμή του κόκκους Arabica πήδηξε σε ένα δύο-και-α-μισό χρόνο σε υψηλά επίπεδα.
Μεγάλες αλυσίδες καφέ όπως ο Tim Hortons παραγγείλετε κόκκους καφέ μέσα από συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και κλείδωμα των τιμών για χρόνια σε έναν χρόνο με τους προμηθευτές τους, που τους δίνει την ευελιξία και τα προστατεύει από τις διακυμάνσεις της αγοράς.
Ήδη, ορισμένοι από τους ανταγωνιστές της εταιρείας έχουν ενισχυθεί πόσο χρεώνουν για ένα φλιτζάνι, συμπεριλαμβανομένης της αλυσίδας καφέ Starbucks και των ΗΠΑ κατασκευαστής JM Smucker, γεγονός που καθιστά τη μάρκα Folgers.
Την Τετάρτη, η εταιρεία ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της κέρδη μειώθηκαν ελαφρώς σχέση με το κόστος που συνδέεται με την πρόσφατη συμφωνία της με την Burger King .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου