Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Κοηί Labs είναι εξομάλυνσης των βραχυχρόνιων διακυμάνσεων ανοξείδωτο χάλυβα φίλτρο ύφασμα για Aeropress

21 Νοέμβρη του 2014 13:05
Κοηί Labs ύφασμα φίλτρο Aeropress
Με χειροκίνητο συσκευές ζυθοποιίας, το φίλτρο αντιπροσωπεύει πολλές φορές τη μοναδική ευκαιρία για την μετά-αγοράς προσθήκες που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το κύπελλο. Το Aeropress είναι μια τέτοια συσκευή παρασκευής ροφημάτων, καθώς και μια εταιρεία νέους Πόρτλαντ, Ore. βασίζεται ελπίζει να κάνει μια σημαντική προσθήκη για την το υπάρχον απόθεμα της Aeropress φιλτράρει ήδη σε ευρεία χρήση.
Κοηί Labs , ιθύνοντες της Κοηί εγχειρίδιο ζυθοποιίας app , έχει δημιουργήσει ένα πολύ λεπτό φίλτρο ύφασμα από ανοξείδωτο χάλυβα για τη ζυθοποιία, μία η ομάδα Κοηί λέει επιτρέπει για επιπλέον έλεγχο επί του χρόνου βουτιά και, αν μη τι άλλο, μια «διαφορετική κύπελλο" από ότι δημιουργήθηκε από χαρτί και άλλα φίλτρα μεταλλικό πλέγμα.
(Που αφορούν: ? Hands-Free Aeropress θα πρέπει να δείτε αυτό κινούνται με φυσικό αέριο Προσαρμοσμένη μηχανή )
Κοηί launnched ένα $ 5,000 μανιβέλα για να ξεκινήσει την παραγωγή του Aeropress φίλτρο της , και με περισσότερες από 10 ημέρες για να πάει, το έργο έχει ήδη χρηματοδοτηθεί με περισσότερα από 200 τοις εκατό. Για το σχεδιασμό του προϊόντος, Κοηί συνιδρυτές Peter Thomsen και Matthew Carlson συνεργάστηκε με τον μηχανικό σύντροφό τους Juan Hernandez. Φτάσαμε έξω για να Thomsen να ρωτήσω σχετικά με την ανάπτυξη, καθώς και τις δυνατότητες της ήδη επιτευχθεί υπερβολική χρηματοδότηση θα μπορούσε να παράσχει.
(Που σχετίζονται με: Αυτές οι Αυστραλοί έχουν δημιουργήσει μια ελεγχόμενη ροή θερμού / ψυχρού Combo Brewer )

Στο μεγαλύτερο νόημα, γιατί δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το φίλτρο; Μήπως ο κόσμος πραγματικά χρειάζεται ένα άλλο φίλτρο Aeropress;

Είναι πραγματικά κατέβηκε για να δοκιμάσετε και το προφίλ γεύσης. Ο σχεδιασμός του φίλτρου μας επιτρέπει ένα λεπτότερο άλεσμα του κόκκου σας και ελαχιστοποιεί τη μετακύλιση των λόγων στο φλιτζάνι σας. Φιλτράρει ως πρόστιμο, όπως το χαρτί, αλλά δίνει μικρότερη αντίσταση Τύπου επιτρέποντας για περισσότερο ελεγχόμενο χρόνο βουτιά από το χαρτί. Αυτό οδηγεί σε ένα καθαρό κύπελλο με τονισμένη φωτεινότητα σε γεύση. Ο αντίκτυπος στο προφίλ γεύση είναι κάτι που πραγματικά απολαμβάνουν, και γι 'αυτό επιλέξαμε να το αγορά. Παράγει επίσης απλά μια "διαφορετική" κούπα από άλλα φίλτρα μπορούν να ετοιμάζω.

Μέρος του γηπέδου σας είναι η ελαχιστοποίηση του προστίμου λόγους. Είναι ότι το βασικό σημείο που διαφοροποιούν;

Εμείς θέλουμε να είμαστε σαφείς: Δεν είμαστε αντι-δίσκο ή αντι-πλέγμα, ή ακόμα και υποστηρίζοντας ένα ορισμένο επίπεδο φιλτραρίσματος micron είναι καλύτερο από ένα άλλο μέγεθος. Πρόστιμα σύγκρισης μας δεν εννοείται ως έναν πυροβολισμό σε άλλες επαναχρησιμοποιήσιμες φίλτρα. Στο τέλος της ημέρας, εάν ένα συγκεκριμένο φίλτρο παρασκευάζει ένα φλιτζάνι σας αρέσει περισσότερο, τότε αυτό είναι το καλύτερο φίλτρο για εσάς. Η εμπειρία του καφέ είναι τόσο υποκειμενικό δεν θέλουμε να πούμε τι είναι καλύτερο για κανέναν. Θέλουμε να δείξουμε στους καταναλωτές, που έχουν μια νέα επιλογή που παράγει ένα σημαντικά διαφορετικό αποτέλεσμα ετοιμάζω.
kohi_labs_aeropress

Τώρα που είστε χρηματοδοτούνται, πώς θα πας να συσκευάσετε αυτό το πράγμα;

Χα! Τα σχέδια είναι όλα καλά. Το επίπεδο χρηματοδότησης θα έχει κάποιες επιπτώσεις στο σχεδιασμό της συσκευασίας που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε προεπισκόπηση της συσκευασίας μόλις έχουμε τα τελικά αποτελέσματα της χρηματοδότησης. Ειλικρινά, θέλουμε η μανιβέλα να είναι περίπου τα φίλτρα και τον καφέ και όχι τη συσκευασία.

Ποιες είναι οι προτάσεις σας για τον καθαρισμό του φίλτρου;

Είναι σίγουρα ένα σχέδιο και υλικό που να χρειάζεται καθαρισμό. Χρησιμοποιήστε πρότυπα, το επίπεδο άλεσμα και το είδος φασολιών θα επηρεάσει την απαραίτητη πρόγραμμα καθαρισμού. Υπάρχουν δύο τύποι του καθαρισμού σας προτείνουμε:
Μετά από κάθε χρήση, ξεπλύνετε το φίλτρο με μία ή δύο σταγόνες σαπούνι πιάτων. Στη συνέχεια, γυρίστε γύρω και το βάζουμε πίσω στο Aeropress. Σπρώξτε λίγο φρέσκο ​​νερό μέσα από το φίλτρο και πάλι. Αυτό ξεπλένει μερικά από τα σωματίδια διαμέσου του φίλτρου και καθαρίζει αυτό.
Σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως απαιτείται, καθαριστικό, ειδικά για τα έλαια του καφέ, θα πρέπει να απαιτείται κατά την κρίση του ζυθοποιού. Η ζυθοποιία μπορεί να αποφασίσει, όταν το φίλτρο γίνεται πάρα πολύ λεπτή ή απαιτεί πάρα πολλή πίεση για να ετοιμάζω. Σε εκείνο το σημείο, ένα απλό μούλιασμα σε ένα καφέ ειδικό καθαριστικό, όπως, Purnex ή Joe Glo διαλύει τα παγιδευμένα διαλυτά καφέ και θα πρέπει να είναι τόσο καλή όσο και νέα. Μια απλή διαδικασία της μούλιασμα του φίλτρου σε μισό φλιτζάνι ζεστό νερό με μισό κουταλάκι του γλυκού καθαριστικό για μισή ώρα λειτουργεί μεγάλο.
Μιλήσαμε πολύ σχετικά με αυτό πριν αποφασίσει να ξεκινήσει το προϊόν. Η τελική απόφαση ήρθε κάτω στο κοινό-στόχο μας και την συμπεριφορά των λάτρεις του καφέ - δεν μας πειράζει καθαρισμό πράγματα αν κάνει το τέλειο καφέ.

Για να γυρίσουμε λίγο πίσω εδώ, πώς εσείς μπει σε καφέ, και όπου είναι μερικά από τα αγαπημένα σας σημεία για να το πάρει;

Για Matthew, ήταν η μυρωδιά του φρέσκου ψημένου Stumptown καφέ στο The Ugly Κούπα στο Πόρτλαντ . Μύτη του τον οδήγησε στο καφενείο και αυτό είναι κατηφόρα από τότε. Μερικά μετασχηματιστική εμπειρία καφέ έχουν συμβεί σε Extracto , Verve , Coava , και ένα κρυφό κόσμημα καφέ ονομάζεται Top τρώω στο Σαν Χοσέ.
Juan πρώτη πραγματικά πήρε σε καφέ όταν Verve άνοιξε το πρώτο κατάστημα καφέ του, σχετικά με το χρόνο το πρώτο παιδί του γεννήθηκε, και ήταν σε θέση να δοκιμάσετε εσπρέσο σε έναν εντελώς νέο τρόπο. Δεν είχε καμία ιδέα ότι ο καφές θα μπορούσε να είναι τόσο νόστιμο. Αυτό είναι όταν αγόρασε μια μηχανή εσπρέσο και άρχισε να μείνετε μέχρι αργά την ανάγνωση φόρουμ μετά το φόρουμ. Στη συνέχεια, έσχισε σε μηχανή espresso του και άρχισε να πειραματίζεται με εσπρέσο και pourovers. Αυτό είναι όταν η αγάπη του για την τέχνη και την επιστήμη του καφέ πραγματικά πήρε τη λαβή. Verve είναι το αγαπημένο κατάστημα και roaster του στην περιοχή, ειδικά το roaster για Σημπράιτ. Αυτός και η οικογένειά του απολαμβάνουν τη χαλαρή αίσθηση του να είσαι τόσο κοντά στο νερό και τον πολιτισμό της Santa Cruz. Άλλες ψηστιέρες στο Bay Area που σκάβει είναι μπλε μπουκάλι και Chromatic καφέ .
Σαν Χουάν, το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Verve στη Santa Cruz είναι το πιο κεντρικό σημείο στο ταξίδι του καφέ μου. Έχουν αλλάξει εντελώς τον καφέ για μένα. Ο καφές που έζησα με κατέπληξε και άνοιξε ένα ολόκληρο νέο κόσμο. Έτσι, μια μεγάλη κραυγή έξω σε Verve. Παραμένουν ένα από τα all time αγαπημένα ψηστιέρες μου πουθενά. Μερικά άλλα καταστήματα που αγαπώ είναι, Scout Coffee Co . στη SLO, Τελετουργία στο Flora Grubb Gardens στο Σαν Φρανσίσκο, και του γαλλικού Τύπου στη Σάντα Μπάρμπαρα για να αναφέρουμε μερικές. Αγίου Φρανκ στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου γλεύκους -Προσπαθήστε-σύντομα καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου