Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Παγκόσμιο Διαγωνισμό Coffee in Good Spirits



2014 Παγκόσμιο Διαγωνισμό Coffee in Good Spirits Πρωταθλητής, ο Matt Perger, Αυστραλία
2014 Παγκόσμιο Διαγωνισμό Coffee in Good Spirits Πρωταθλητής, ο Matt Perger, Αυστραλία
Το Παγκόσμιο Διαγωνισμό Coffee in Good Spirits Πρωτάθλημα προωθεί καινοτόμες συνταγές ποτών που αναδεικνύουν τον καφέ και τα οινοπνευματώδη ποτά σε μια μορφή ανταγωνισμού.
Αυτός ο ανταγωνισμός αναδεικνύει τις δεξιότητες mixology του barista / μπάρμαν σε ένα περιβάλλον όπου ο καφές και το αλκοόλ πάνε τέλεια μαζί. Από το παραδοσιακό ιρλανδικό καφέ (με ουίσκι και καφέ), σε μοναδικούς συνδυασμούς κοκτέιλ.
Κατά τη διάρκεια της προκριματικό γύρο, οι ανταγωνιστές παράγουν τέσσερα ποτά - δύο πανομοιότυπες ποτά σχεδιαστής ζεστό / ζεστό καφέ και με βάση το οινόπνευμα, και δύο πανομοιότυπα ποτά σχεδιαστής κρύο καφέ και με βάση το οινόπνευμα. Οι έξι ανταγωνιστές με τις υψηλότερες βαθμολογίες προκριματικό γύρο θα διαγωνιστούν στον τελικό γύρο. Ο τελικός γύρος απαιτεί ανταγωνιστές για την παραγωγή δύο ιρλανδικές καφέδες και δύο ποτά σχεδιαστής καφέ-και-με βάση την αλκοόλη. Η υψηλότερη βαθμολογία τελικό γύρο ανταγωνιστής θα ονομαστεί η Παγκόσμια Coffee in Good Spirits Πρωταθλητής.

2014 Παγκόσμιο Διαγωνισμό Coffee in Good Spirits Αποτελέσματα Πρωτάθλημα

Πρωταθλητής: Ματθαίος Perger, Αυστραλία
2ος: Martin HUDÁK, Σλοβακία
3ο: Γιώργος Koustoumpardis, Ελλάδα
4ος: Madeleine Solheim Johnsen, Νορβηγία
5ο: Νέοι Jin Kim, Νότια Κορέα
6ο: Francesco Corona, Ιταλία
Το Παγκόσμιο Διαγωνισμό Coffee in Good Spirits Πρωταθλητής απονεμήθηκε επίσης ένα ταξίδι στον κόσμο του καφέ σε Ρίμινι, Ιταλία, και το ταξίδι προς Σουμάτρα για DC Campus από Dalla Corte. Κέρδισαν μια Breville "The Boss" Blender, λικέρ από το Grand Marnier, Mahlkoenig Vario Μύλος και ένα ταξίδι στην Κίνα ευγένεια του Jas Bleu καφέ εμπειρογνωμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου