Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

La Marzocco Banking on High-End Home Brewing Ανάπτυξης με τη Νέα Αρχική Division

21 του Νοεμβρίου, 2014 16:58
La Marzocco Αρχική GS #
Φωτογραφία από La Marzocco
Espresso κατασκευαστής του μηχανήματος La Marzocco έχει ξεκινήσει La Marzocco Home , μια νέα επιχειρηματική μονάδα που βασίζεται στα γραφεία Σιάτλ της εταιρείας που πωλεί απευθείας στους καταναλωτές.
Η ναυαρχίδα των προϊόντων στο κέντρο της La Marzocco σπίτι είναι η GS3 μηχανή εσπρέσο , η οποία ξεκινά από 6.900 δολάρια τίμημα που κινείται προς τα πάνω με πολλές επιλογές προσαρμογής για το καπάκι της ομάδας, στο χρώμα του αμαξώματος, επιφάνειες πλευρά του πίνακα, διακόπτη ατμού και ραβδί ατμού. Επιπλέον, το La Marzocco είναι η πώληση τεσσάρων Mazzer μοντέλα μύλος, καθώς και πολλά αξεσουάρ για το GS3.
(Που σχετίζονται με: Πώς αυτές τις ζυθοποιίες αλλάζουν Έννοια ανόητη »Barista-ποιότητας» )
La Marzocco αρχικά σχεδιαστεί το GS3 ως λύση για τις πολύ μικρές εμπορικές εφαρμογές καφέ, όπως boutique ξενοδοχείο θρανία ή μερικά εστιατόρια, καθώς και τα πιο high-end home ζυθοποιίας, καθώς και η νέα διαίρεση σαφώς τραπεζών σχετικά με την ανάπτυξη στην τελευταία κατηγορία.
"Τα τελευταία χρόνια, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του ενδιαφέροντος και τον ενθουσιασμό για τη μάρκα La Marzocco μεταξύ τους λάτρεις του καφέ και οι άνθρωποι που θέλουν να προετοιμαστούν μεγάλη εσπρέσο στο σπίτι," η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα. "La Marzocco Home είναι γραφτό να γίνει ένας προορισμός για αυτούς τους λάτρεις, όπου μπορούν να συμμετέχουν άμεσα με τη La Marzocco, να μάθουν την ιστορία της εταιρείας, και να σκαλίζω στον κόσμο της θεωρίας εσπρέσο και τεχνική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου