Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Alanis Morissette είναι το τραγούδι για καφέ για όλους τους σωστούς λόγους

12 Νοέμβρη, 2014 11:07 π.μ.
Νικητής Grammy Alanis Morissette έχει δανείσει τη φωνή της σε έναν ύμνο για τη στήριξη "Ένα μικρό τμήμα του Κόσμου," ένα ντοκιμαντέρ hourlong πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη αυτό το Σαββατοκύριακο που αναδεικνύει μια επιρροή ομάδα των γυναικών παραγωγών καφέ στην Κόστα Ρίκα.
«Περιμένοντας τον Σούπερμαν» και «Μια Ενοχλητική Αλήθεια" παραγωγός Lesley Chilcott σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ, το οποίο εστιάζει στις γυναίκες πίσω από την Asociación de Mujeres de Organizades Biolley (ASOMOBI) στο Μπουένος Άιρες Canton στην επαρχία Πουνταρένας. Η ομάδα επισημοποιήθηκε το 1997, την κατασκευή ενός μικρού υγρό μύλο και σε επιδιώξει εισοδήματος μετά από μια τοπική κρίση ανάγκασε πολλούς άνδρες στο χωριό για να φύγουν για να αναζητήσουν εργασία.
(Που σχετίζονται με: Η Πρωτοβουλία CQI Φύλο και γιατί Βιομηχανίας πρέπει να ενδιαφέρονται για Καθαρή Προέλευσης )
Η ταινία εξιστορεί κτίριο της ομάδας του μύλου του καφέ από το έδαφος επάνω, καθώς και το πώς οι γυναίκες της ASAMOBI αγωνίστηκε για να επιβιώσουν και να ανοικοδομήσουν μετά από μια πυρκαγιά κατέστρεψε σχεδόν τα πάντα.
Μερικές από τις γυναίκες πίσω από ASOMOBI
Μερικές από τις γυναίκες πίσω από ASOMOBI. Φωτογραφία ευγένεια
Κόστα Ρίκα μουσικός Carlos "tapado" Βάργκας συνεργάστηκε με Morissette για την ταινία ύμνο, που ονομάζεται "The Morning", και τα δύο που χρησιμοποιούνται πραγματικά πράσινο καφέ σε κλίνες ξήρανσης ως μια εξέχουσα θέση κατέχει η κρουστική στοιχείο.
(Που σχετίζονται με: Κατανοώντας την περιοριστική έννοια της «εργασίας των γυναικών» στον καφέ Παραγωγή )
"Ένα μικρό κομμάτι του κόσμου» έχει πρεμιέρα στο DOC NYC 14 Νοεμβρίου, και περιορισμένες κυκλοφορίες σε θέατρα στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες θα ακολουθήσουν τον Δεκέμβριο. Εδώ είναι η συμβολή Morissette είναι:

Και ελέγξτε έξω αυτό το τρέιλερ για την ταινία, η οποία μοιάζει με ένα must-ρολόι για όλους τους ανθρώπους του καφέ και Morissette οπαδούς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου