Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Καρκίνος του Τραχήλου σκοτώνει σε καφέ Κοινοτήτων, αλλά και των ΗΠΑ Ψησταριές μπορεί να βοηθήσει 11

11, Νοεμβρίου, 2014 11:36 πμ
του τραχήλου της μήτρας Αιθιοπία καρκίνου
Φωτογραφία από Λόγοι για την Υγεία
Λόγοι για την Υγεία εγκαινιάζει το τι έχει τη δυνατότητα να είναι η μεγαλύτερη εκστρατεία συλλογής κεφαλαίων σε 18-χρονη ιστορία πάλης του τραχήλου της μήτρας μπορεί να προληφθεί θανάτων από καρκίνο ο μη κερδοσκοπικός σε κοινότητες καλλιέργειας καφέ. Η εκστρατεία θα υποστηρίξει άμεσα on-the-εδάφους πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της ομάδας στην Αιθιοπία, και οι δωρεές από ΗΠΑ ψηστιέρες που ταιριάζουν δολάριο για δολάριο.
«Προσπαθούμε να κάνει ένα σημαντικό μετρήσιμο αντίκτυπο σε αυτή την παγκόσμια αιτία θανάτου των γυναικών,« Λόγοι Διευθυντής Ανάπτυξης της υγείας Jane Dale δήλωσε πρόσφατα Καθημερινές ειδήσεις καφέ. «Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας έχει μια υποχρηματοδοτείται ασθένεια, και, κατά συνέπεια, το ποσοστό θανάτου ανεβαίνει, σε αντίθεση με τις περισσότερες ασθένειες."
Δωρεές από τις ΗΠΑ ψηστιέρες και άλλες εταιρείες του καφέ θα ταυτιστεί μέχρι 200.000 δολάρια, χάρη σε μια μοναδική συνεργασία με το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του Προέδρου για το AIDS Ανακούφιση (PEPFAR) για την υποστήριξη της για την Pink Ribbon Red Ribbon , μια δημόσια-ιδιωτική συνεργασία επικεντρώθηκε στην μείωση των θανάτων από καρκίνο στη Λατινική Αμερική και την Αφρική.
Επιπλέον, Μασαχουσέτη-βασισμένη roaster Φασόλια κοσμήτορα και Emeryville, Καλιφόρνια-βασισμένη εισαγωγέα πράσινο καφέ Royal καφέ έχουν κάθε συνεισέφεραν γενναιόδωρα 25.000 δολάρια για την εκστρατεία και τους σπόρους προς σπορά του Ανατολή εναντίον Δύσης Ψησταριές Πρόκληση για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας . Λόγοι για την Υγεία θα παρακολουθεί δωρεές από ΗΠΑ roasteries και να δημιουργήσει ένα Ανατολή εναντίον Δύσης μέτρο συλλογής κεφαλαίων για να δούμε ποια πλευρά του Μισισιπή ήταν πιο υποστηρικτική. (Πλήρης αποκάλυψη: Ψητό Magazine είναι ένα επιπλέον υπερήφανος χορηγός της εκστρατείας).
«Προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε πραγματικά τη βιομηχανία του καφέ, γιατί αυτό το πρόγραμμα θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να θέσουν τις βάσεις για τα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου και θεραπείας σε όλες τις αγροτικές κοινότητες της Αιθιοπίας», προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν τέτοιες άμεσες τραχήλου της μήτρας προγράμματα θεραπείας του καρκίνου και την πρόληψη στα περισσότερα των κοινοτήτων που παράγουν καφέ της χώρας. "Όλοι είναι πάντα να υποκρινόμαστε άμεσο αντίκτυπο, αλλά εδώ είναι μια πραγματική ευκαιρία να έχουν άμεσο αντίκτυπο."
ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ Υγείας εκτιμά ότι περίπου 13.000 γυναίκες να αναπτύξουν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας κάθε χρόνο, με περισσότερους από 7.000 πεθαίνουν από τη νόσο. Για να το θέσουμε ότι σε μια προοπτική, η Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογίας εκτιμά ότι το ποσοστό πενταετούς επιβίωσης για τις γυναίκες των ΗΠΑ που έχουν μια έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας είναι περισσότερο από 90 τοις εκατό . Λόγοι για την Υγεία λέει ότι αν αυτή η εκστρατεία είναι πλήρως χρηματοδοτούμενο, πάνω από 7.300 γυναίκες της υπαίθρου θα προβληθούν, και περίπου 550-600 θεραπεία για προκαρκινικές αλλοιώσεις, από το τέλος του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου