Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Οι πωλήσεις της κινεζικής καφές καλλιεργείται σε Starbucks άνοδο

. Όταν σκέφτεστε τις μεγάλες καφέ αναπτυσσόμενα χώρες του κόσμου, η Κίνα δεν θα μπορούσε να είναι η πρώτη χώρα που έρχεται στο μυαλό. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ένας σχετικά μικρός παραγωγός στην παγκόσμια σκηνή, η ποσότητα του καφέ που καλλιεργούνται μέσα σε κινεζικά σύνορα αυξάνεται και έχει βρει έναν ανεμιστήρα στην αμερικανική Starbucks. Από την αρχή του 2014, τα Starbucks εισήγαγαν περίπου 14.000 σάκους του Arabica από της κινεζικές φυτείες, σχεδόν πέντε φορές το ποσό που ασκήθηκε κατά τη διάρκεια του 2013. Τα στοιχεία προέρχονται από τις ναυτιλιακές PIERS εταιρεία νοημοσύνη. Φυσικά δεδομένη η ευρεία κλίμακα που η αλυσίδα Σιάτλ λειτουργεί σε 14.000 τσάντες είναι μόλις μια σταγόνα στον ωκεανό παροιμιώδης. Όμως, αυτή η έκρηξη της σχέσης μεταξύ Starbucks και Κινέζοι καλλιεργητές καφέ θα είναι μια ενδιαφέρουσα παρακολούθηση κατά τα επόμενα χρόνια - εν μέρει επειδή είναι κάτι «διαφορετικό», και εν μέρει επειδή θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη της ανάληψης της Κίνας να είναι μια υπερδύναμη στον καφέ. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι το άλμα από 2.600 τσάντες το 2013 με το σχήμα του τρέχοντος έτους είναι κυρίως κάτω στην επιθυμία των Starbucks για να σπάσουνε τη λιανική αγορά εκεί. Με πόλεις όπως η Σαγκάη, το Πεκίνο και Guangzhou ανθεί αυτή τη στιγμή, τα δυνητικά κέρδη είναι τεράστια. Και όπως το δημοφιλές της Κίνας καταναλώνουν όλο και περισσότερο καφέ - και να γίνει περισσότερη γνώση γι 'αυτό - η επιθυμία για το σπίτι-που καλλιεργούνται ποικιλίες θα πρέπει να αυξηθεί. Ωστόσο, η πλειοψηφία των φασολιών - ακόμη και εκείνα που προορίζονται για πώληση στην Κίνα - πρέπει να εξάγονται στην Αμερική προτού μεταφερθούν πίσω στην Ασία. Παρά το γεγονός ότι μια αυξανόμενη παρουσία στη χώρα, τα Starbucks δεν έχουν ειδική εγκατάσταση ψήσιμο στην Κίνα και ως εκ τούτου πρέπει να μετακινήσετε τα φασόλια γύρω από τις θέσεις που κάνουμε. Κατά την άποψή μας, αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί, εάν η αύξηση των Starbucks στην περιοχή συνεχίζεται με τον τρόπο που έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια. Κύρια καφέ αναπτυσσόμενη περιοχή της Κίνας βρίσκεται στην επαρχία Γιουνάν της στο νότιο τμήμα της χώρας, και τα φασόλια που παράγονται εκεί αρχίζουν να τραβήξει την προσοχή. "Λαμβάνοντας υπόψη το τι συμβαίνει στην Κεντρική Αμερική με φύλλα σκουριά και την ξηρασία στη Βραζιλία, θέλετε να εξετάσουμε άλλες επιλογές», εξηγεί ο Craig Holt, ένας ειδικός του εισαγωγέα. inShare1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου