Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μια νέα αναλάβει καφέ T-Shirts

Φρέσκα Kaufee Sprudge
Η καφετέρια ήταν ανέκαθεν ένα από τα μεγάλα φυτώρια καλλιτέχνη-τύπων. Είναι μια αρχική βάση για τη δημιουργική νομάδες, όταν αυτό δεν αλυσοδεμένοι σε θέσεις γραφείου πάει στο σκίτσο, να γράψει, ή απλά ideate σε δερματόδετο σημειωματάρια, έστησε μόνο με ένα φλιτζάνι καφέ και, ανάλογα με την τοποθεσία και την εποχή σας, ένα πακέτο τσιγάρα. Με καλλιτέχνες έχοντας περάσει τόσο πολύ χρόνο στο εσωτερικό αυτών των προσφιλείς τους τοίχους, ήταν αναπόφευκτο ότι ο καφές θα παρεισφρήσουν στα δημιουργικές συνειδήσεις τους. Όπως και το ένα χέρι σχεδίασης άλλο χέρι το οποίο πρώτο χέρι κρατάει ένα φλιτζανάκι, ο καφές έχει γίνει τόσο η πηγή και το αντικείμενο πολλών δημιουργική ενέργεια του καλλιτέχνη. Μια τέτοια έκφραση αυτής της Escherian συνέργεια είναι φρέσκο ​​Kaufee , η εταιρεία ενδυμάτων από γραφίστας / τυπογράφος / εικονογράφος extraordinaire Lenworth McIntosh, ο οποίος προτιμά, παρεμπιπτόντως, να πάει με Joonbug, ή Joon. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Fresh Kaufee στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από την καφεΐνη μούσα του, και Joonbug εμποτίζει καφέ σε αισθητική του σε δημιουργικούς νέους τρόπους.
Φρέσκα Kaufee Sprudge
Πριν από μια πρόσφατη κίνηση στο Σαν Φρανσίσκο, Joonbug ήταν μια βάση σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα Ντάλας », όπου θα μπορούσε να βρεθεί να εργάζεται σε σειρά του" Καλημέρα ": μια συλλογή από καθημερινά κυκλοφόρησε σκίτσα γεμάτα νοσταλγία 90 -8- και 16 -bit χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών, Dragonball Z, Pokemon, κλπ -circumscribed από το "καλημέρα σας" έγραψε σε διακριτές τυπογραφικά ύφος του. Αν Joon ήταν σε ένα κατάστημα, μπορείτε λίγο πολύ γνώριζαν ότι ήταν legit. Στην πραγματικότητα, αυτός μπορεί πράγματι να εντοπιστούν Πού είναι Waldo σε στυλ σε ένα ζευγάρι Sprudge άρθρα σχετικά με τα καταστήματα γύρω από Ντάλας (Συμβουλή: τα άρθρα είναι για ένα pop-up και μια μόνιμη καφέ, τόσο με ένα όνομα που ομοιοκαταληκτεί με Soundsbooth).
Φρέσκα Kaufee Sprudge
Αυτή η ενασχόληση με την καλλιέργεια καφέ είναι εμφανής καθ 'όλη τη γραμμή Φρέσκα Kaufee, όπου παιχνιδιάρικο έννοιες και οι εικόνες αντιπροσωπεύουν μια πιο ευλαβή καλλιτεχνικό πιστεύω. Από τα έργα του καφέ ρόλο στο έργο του, Joonbug είπε, «Καφές αισθάνεται σαν ποτό κυρίων. Είναι αριστοκρατικό και χαλαρή με την απόλυτη εμπιστοσύνη. Θα ξυπνήσει το σώμα, οπότε γιατί να μην προσαρμόσει την ψυχή και να αφυπνίσει την εσωτερική δημιουργική του επιθυμία να ακολουθήσει ένα όνειρο; "Φρέσκα Kaufee βρίσκει έμπνευση στο περισσότερο από το Πλατωνικό ιδεώδες για το τι καφέ μπορεί να είναι, αλλά στην ίδια τη σωματική ποτό. "Ο συνδυασμός χρωμάτων, οι earthtones, όλοι υποστηρίζουν συνολικό ύφος και την αντίληψη του κόσμου μου», δήλωσε ο Τζουν.
Φρέσκα Kaufee Sprudge
Μία από τις πιο αξιοσημείωτες εκδηλώσεις αυτής της επιρροής είναι στη συσκευασία νωπών Kaufee του. Σύμφωνα με το θέμα, όλα τα πουκάμισα που πωλούνται σε καφέ, σακούλες καφέ οκτώ ουγκιά με ονομασίες μέγεθος του ήπια, μέτρια, και τολμηρή αντικατάσταση των πιο τυπικών περιγραφέων των μικρών, μεσαίων και μεγάλων. Και Fresh Kaufee είναι μια αυτο-φανερά «οσφρητικό σήμα,« ελκυστικό για κάτι περισσότερο από την οπτική ροή για να ενισχύσουν την εμπειρία του. "Γραφικό σχεδιασμό δάσκαλος μου είπε κάποτε ότι είναι καλύτερα να απευθύνω έκκληση σε όσες αισθήσεις του δυνατού," Joonbug μου είπε. Όπως και με την πρόσφατα άνοιξε την τσάντα των κόκκων καφέ, τα πρόσφατα αγόρασε πουκάμισα Φρέσκα Kaufee γραφτό να γίνει μύριζε στην τσάντα. Δεν είναι μόνο το μυαλό σας παίζει μαζί σας? υπάρχει ένα ευχάριστο άρωμα καφέ που προέρχεται από τη συσκευασία. Είναι το πιο κοντινό εμπειρία για την αντιγραφή σε μια νέα τσάντα του καφέ από ντεκαφεϊνέ.
φρέσκο ​​kaufee
Μόλις ξετυλίξει το μοτίβο καφέ συνεχίζεται στις πουκάμισο ίδιοι εκτυπώσεις. Υπάρχει Beanboy, ο έφηβος μαχητής του εγκλήματος σύννεφο ιππασία φέρνοντας "καφεϊνούχα δικαιοσύνη για κακοί», συντάσσεται σε ένα ύφος που θυμίζει αρχές του 1900 διαφήμιση κινούμενα σχέδια. Για τη γάτα εκτροφέα (σε κοιτάζω, Sprudge αναγνώστη), υπάρχει η Premium Blend πουκάμισο που χαρακτηρίζει την φέροντας μονύελο Sir Leonard Fluffkins ΙΙΙ. Και υπάρχει το κείμενο με γνώμονα Espresso Αυτο πουκάμισο, των οποίων απλό μήνυμα λακωνικά ανακεφαλαιώνει ήθος Φρέσκο ​​Kaufee: μια υγιή δόση της ατομικότητας και μια εξόρμηση του καφέ.
Η όλη εμπειρία Fresh Kaufee είναι προσεκτικά μελετημένο από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά πέρα ​​από την εκτέλεση στο σημείο, οι ίδιοι οι πουκάμισα είναι ακριβώς δροσερό ως κόλαση. Ως κάποιος που είναι πάρα πολύ παλιά να φορούν t-shirts τόσο συχνά όσο εγώ, θεωρώ τον εαυτό μου έναν εμπειρογνώμονα σχετικά με το θέμα, ώστε να μπορείτε να μου έχεις εμπιστοσύνη. Είναι μια λεπτή τρόπο λέγοντας, «ναι ταυτίζομαι με κουλτούρα του καφέ, αλλά δεν έχω να πάω να φωνάζει από ψηλά. Ομοίους μου   να διατηρείται δροσερό. "Και για όλους τους baristas εκεί έξω, αυτά τα πουκάμισα παρέχουν επίσης την τέλεια παλέτα γήινων χρωμάτων για να τονίσουν την εδαφική λεκέ ενός άγριου spritz από αποστάτες ρεύμα εσπρέσο. Αναχώρηση επιλογή Φρέσκο ​​Kaufee για τον εαυτό σας εδώ , και έλεγχος περισσότερα από εικονογραφήσεις Joonbug για

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου