Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Massimo Zanetti Ανοίγει 58.000 τετραγωνικών ποδιών Βιετνάμ Ψήσιμο των φυτών

27, Νοέμβρη 2014 
Η νέα roastery Massimo Zanetti Ποτά Ομάδα Χο Τσι Μινχ
Η νέα roastery Massimo Zanetti Ποτά Ομάδα Χο Τσι Μινχ
Τραπεζικές για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη στην ασιατική αγορά σε όλη το φάσμα της μάρκας, Massimo Zanetti Ποτά Όμιλος έκοψε την κορδέλα σε ένα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων εγκατάσταση ψήσιμο έξω Ho Chi Minh City, Βιετνάμ.
Το 5.000 τετραγωνικών μέτρων (περίπου 58.000 τετραγωνικών ποδιών) μονάδα αντιπροσωπεύει μια τεράστια ενοποίηση των εργασιών ψήσιμο Massimo Zanetti στη Νοτιοανατολική Ασία, αφού η εταιρεία αγόρασε 100 τοις εκατό των μετοχών της με έδρα τη Σιγκαπούρη Boncafé Ομάδα νωρίτερα αυτό το χρόνο για $ 85 εκατομμύρια.
(Που σχετίζονται με: Σαουδική δισεκατομμυριούχος εταιρεία που ανήκει να επενδύσουν 500 εκατομμύρια δολάρια Στο καφέ της Αιθιοπίας )
Με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 3.000 τόνων (περίπου 50.000 σάκοι) του καφέ, η εγκατάσταση θα υποστηρίξει τη μάρκα Segafredo και άλλα παραδοσιακά προϊόντα χαμηλότερης αξίας με βάση της εταιρείας, καθώς και άλλες μάρκες σε όλη την Ασία ότι MZB Γκρουπ λέει μπορεί να έχουν υψηλότερη ποιότητα ειδικότητα δυναμικό της αγοράς.
«Με την παραγωγική ικανότητα του νέου εργοστασίου, θα είμαστε σε θέση να υποστηρίξει την ανάπτυξή μας σε αυτές τις αγορές με υψηλό δυναμικό, όπου μέχρι το 2017 εκτιμούμε ρυθμούς ανάπτυξης μεταξύ 6 και 15 τοις εκατό, ανάλογα με τη χώρα," δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Massimo Zanetti σε σημερινή ανακοίνωση.
(Που σχετίζονται με: Starbucks παρουσιάζει την πρώτη της Ασίας Farm Κέντρο Υποστήριξης του )
Ένα παγκόσμιο κολοσσό καφέ με πολλά χέρια στην παραγωγή, τη διανομή, το ψήσιμο και τη συσκευασία, MZB Όμιλος κατέχει περισσότερο από 20 μάρκες καφέ σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ασφυκτικά γεμάτο o'Nuts, Chase και Sanborn, MJB και Hills Bros.
Αυτό το παιχνίδι στο Βιετνάμ ακολουθεί παρόμοιες προσπάθειες από τα άλλα από τις μεγαλύτερες μάρκες καφέ στον κόσμο, ελπίζοντας να επωφεληθούμε από τις προβλέψεις ανάπτυξης για ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία. Πέρυσι, Mondelēz International ανακοίνωσε Βιετνάμ αγρότης κέντρο εκπαίδευσης και επεξεργασίας καφέ ως μέρος της παραγωγής της 200 εκατομμύρια δολάρια Καφές έκανε ευτυχισμένη πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου