Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

11 Λόγοι Θα πρέπει να πίνετε καφέ κάθε μέρα

Πραγματικά δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε ενηλίκων σε αυτό το μεγάλο μεγάλο κόσμο που ποτέ δεν έχει δοκιμάσει καφέ. Είναι καταναλώνεται παντού, και αν κρίνουμε από το ποσό των Starbucks τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και μόνο, (το 2012, υπήρχαν 10.924!) Αγαπάμε καφεΐνη μας.

Και αυτό είναι εντάξει. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να είναι ένα από τα 54 τοις εκατό των Αμερικανών άνω των 18 ετών που πίνουν καφέ καθημερινά. Ο καφές μπορεί να είναι αρκετά εκπληκτικό για τον εγκέφαλό σας, το δέρμα σας και το σώμα σας. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε 11 λόγοι που πρέπει να ξυπνήσει και η μυρωδιά του καφέ ...

Αμερικανοί παίρνουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από τον καφέ από οτιδήποτε άλλο.

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε το 2005, "Τίποτα άλλο δεν έρχεται κοντά» στην παροχή όσες αντιοξειδωτικά όπως ο καφές. Ενώ τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν επίσης τους τόνους των αντιοξειδωτικών, το ανθρώπινο σώμα φαίνεται να απορροφήσει το περισσότερο από τον καφέ.

Απλά μυρωδιά του καφέ θα μπορούσε να σας κάνει λιγότερο τόνισε.

Ερευνητές από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ εξέτασαν τους εγκεφάλους των αρουραίων που έλαβαν τόνισε με στέρηση ύπνου και ανακάλυψαν ότι όσοι εκτέθηκαν σε αρώματα καφέ γνωρίσει αλλαγές στις πρωτεΐνες του εγκεφάλου συνδέεται με αυτό το άγχος. Σημείωση, αυτή η μελέτη άρωμα δεν σχετίζονται με το άγχος από μόνη της, μόνο για το άγχος αισθητή ως αποτέλεσμα της στέρησης ύπνου. Τώρα, δεν είμαστε απολύτως σίγουροι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατήσει μια τσάντα καβουρδισμένων κόκκων καφέ στο κομοδίνο σας κάθε βράδυ, αλλά μη διστάσετε να δοκιμάσετε!

Καφές θα μπορούσε να μειώσει τα συμπτώματα της νόσου του Πάρκινσον.

ScienceDaily ανέφερε το 2012 ότι η κατανάλωση καφέ μπορεί να βοηθήσει τα άτομα με νόσο του Πάρκινσον ελέγχουν τις κινήσεις τους. Ronald Postuma, MD, ο συγγραφέας της μελέτης, δήλωσε: «Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την καφεΐνη, είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν τη νόσο του Πάρκινσον, αλλά αυτό είναι μια από τις πρώτες μελέτες σε ανθρώπους για να δείξει ότι η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει με τα συμπτώματα μετακίνησης για όσους ήδη έχουν την ασθένεια. "

Ο καφές είναι μεγάλη για το συκώτι σας (ειδικά αν πίνετε αλκοόλ).

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2006, που περιλάμβανε 125.000 άτομα άνω των 22 ετών έδειξε ότι όσοι πίνουν τουλάχιστον ένα φλιτζάνι καφέ την ημέρα είχαν 20 τοις εκατό λιγότερο για την ανάπτυξη κίρρωσης του ήπατος - μια αυτοάνοση ασθένεια που προκαλείται από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ηπατική ανεπάρκεια και καρκίνος. Arthur L Klatsky, ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, δήλωσε στην εφημερίδα The Guardian, «Η κατανάλωση καφέ φαίνεται να έχουν κάποια προστασία από τις αλκοολική κίρρωση, και το περισσότερο καφέ ένα άτομο καταναλώνει το λιγότερο κίνδυνο φαίνεται να έχουν να νοσηλεύονται ή να πεθαίνουν από αλκοολική κίρρωση ".

Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι ο καφές μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει τους ανθρώπους από την ανάπτυξη μη αλκοολική λιπώδη νόσο του ήπατος (NAFLD). Μια διεθνής ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον Δούκα-NUS Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής αποκάλυψαν ότι η κατανάλωση τεσσάρων ή περισσότερων φλιτζανιών καφέ ή τσάι την ημέρα μπορεί να είναι ευεργετική στην πρόληψη της εξέλιξης της NAFLD.

Ο καφές μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι.

Μια μελέτη που έγινε από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας διαπίστωσε ότι τα άτομα που πίνουν τέσσερα ή περισσότερα φλιτζάνια καφέ ήταν περίπου 10 τοις εκατό λιγότερες πιθανότητες να είναι καταθλιπτικοί από εκείνους που ποτέ δεν είχε αγγίξει το java. Και προφανώς δεν είναι λόγω της «καφεΐνη υψηλό» - Άνθρακας μπορεί επίσης να σας δώσει μια καφεΐνη υψηλό, αλλά αυτό είναι που συνδέονται με την κατάθλιψη. Ο συγγραφέας της μελέτης, Honglei Chen, MD, PhD, είπε Prevention.com ότι η προτεινόμενη λόγος καφέ σας κάνει να νιώθω καλά είναι εξαιτίας αυτών έμπιστος αντιοξειδωτικά.

Η κατανάλωση καφέ έχει συνδεθεί με χαμηλότερα επίπεδα της αυτοκτονίας.

Μια μελέτη που έγινε από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ προσδιορίστηκε ότι η κατανάλωση δύο έως τέσσερα φλιτζάνια καφέ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο αυτοκτονίας σε άνδρες και γυναίκες κατά περίπου 50 τοις εκατό. Η προτεινόμενη λόγος είναι επειδή ο καφές δρα ως ήπιο αντικαταθλιπτικό βοηθώντας στην παραγωγή των νευροδιαβιβαστών όπως η σεροτονίνη, η ντοπαμίνη και η νοραδρεναλίνη.

Καφές θα μπορούσε να μειώσει τις πιθανότητές σας να πάρει τον καρκίνο του δέρματος (αν είστε γυναίκα).

Νοσοκομείου Brigham and Women της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ ακολούθησαν 112.897 άνδρες και γυναίκες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 20 ετών και, προφανώς, οι γυναίκες που πίνουν τρία ή περισσότερα φλιτζάνια καφέ την ημέρα έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του δέρματος από ό, τι εκείνοι που δεν το κάνουν.

Ο καφές μπορεί να σας μια καλύτερη αθλήτρια κάνει.

Η εφημερίδα New York Times αναφέρει, "Οι επιστήμονες και πολλοί αθλητές έχουν γνωστό εδώ και χρόνια, βέβαια, ότι ένα φλιτζάνι καφέ πριν από μια προπόνηση δονήσεις αθλητική απόδοση, ειδικά σε αθλήματα αντοχής όπως η απόσταση τρέξιμο και την ποδηλασία." Η καφεΐνη αυξάνει τον αριθμό των λιπαρών οξέων στο αίμα, η οποία επιτρέπει στους μύες των αθλητών να απορροφήσει και να κάψει τα λίπη για τα καύσιμα, ως εκ τούτου, την εξοικονόμηση μικρά αποθέματα του σώματος των υδατανθράκων για αργότερα κατά την άσκηση.

Καφές θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.

Καφές μειώνει επίσης τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με μια μελέτη από το American Chemical Society. Οι ερευνητές της μελέτης διαπίστωσαν ότι τα άτομα που πίνουν τέσσερα ή περισσότερα φλιτζάνια καφέ την ημέρα μειώνουν τις πιθανότητες να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2 κατά 50 τοις εκατό. Στη συνέχεια, με κάθε επιπλέον φλιτζάνι, ο κίνδυνος παίρνει μειωθεί κατά 7 τοις εκατό.

Η κατανάλωση καφέ μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει το μυαλό σας υγιέστερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα και το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι διαπίστωσαν ότι τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών οι οποίοι είχαν υψηλότερα επίπεδα στο αίμα της καφεΐνης εκδήλωσαν νόσο Αλτσχάιμερ δύο έως τέσσερα χρόνια αργότερα από ό, τι άλλοι με χαμηλότερο καφεΐνη. Ο Δρ Chuanhai Cao, νευροεπιστήμονας στο USF, και συν-συγγραφέας της μελέτης, δήλωσε: «Δεν λέμε ότι η μέτρια κατανάλωση καφέ προστατεύει πλήρως τους ανθρώπους από τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Ωστόσο, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η μέτρια κατανάλωση καφέ μπορεί να μειώσει αισθητά τον τον κίνδυνο της νόσου του Alzheimer ή καθυστέρηση της έναρξής του. "

Ο καφές μπορεί να σας κάνει πιο έξυπνο.

Μπορείτε συνήθως πίνουν καφέ όταν είστε στέρηση ύπνου, σωστά; Λοιπόν, η τόσο αναγκαία τράνταγμα όχι μόνο σας κρατά ξύπνια, θα σας κάνει να πιο έντονη. CNN αναφέρει ότι ο καφές επιτρέπει το μυαλό σας να εργαστούν σε ένα πολύ πιο αποτελεσματικό και πιο έξυπνο τρόπο. ΩΡΑ δημοσιογράφος, Μιχαήλ Lemonick, λέει, "Όταν είσαι στέρηση ύπνου και παίρνετε καφεΐνη, λίγο πολύ ό, τι μέτρο θα βελτιώσει: ο χρόνος αντίδρασης, επαγρύπνηση, προσοχή, ο λογικός συλλογισμός - οι περισσότερες από τις πολύπλοκες λειτουργίες που συνδέουν με τη νοημοσύνη. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου