Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Σχεδιασμός Αναλυτικά: Από Κάδοι για Wilderness Chic στο Λος Άντζελες

3 Δεκεμβρίου, 2014 
4_Cafecito organico Hoover Wilderness_Built Inc._Photo Ευγένεια του Χτισμένο Inc.
Πρέπει να κάνουμε κάτι με αυτή την αμήχανη υπαίθριο χώρο
Είναι μια σκέψη συχνά ειπωθεί από τους λιανοπωλητές καφέ, ειδικά εκείνοι που στηρίζονται σε υψηλούς όγκους των πελατών με περιορισμένο εσωτερικό χώρο καθιστικού. Σε περιπτώσεις όπου η αμήχανη υπαίθριος χώρος είναι στην πλευρά του δρόμου, έχουμε δει πολλές καφετέριες συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες να δημιουργήσουν ένα κοινό parklet .
Αλλά στην περίπτωση του LA roaster / λιανοπωλητή Cafecito organico , η αμήχανη χώρος ήταν στο πίσω Hoover Αγίου μπαρ, που χρησιμοποιούνται για δοχεία απορριμμάτων και διάφορα άλλα αντιαισθητική αντικείμενα φυλάσσονται από τα μάτια του κοινού. Έτσι, η ομάδα Cafecito ζήτησε τη βοήθεια του Ιωάννη Sofio και Sormeh Αζάντ του LA σχεδιασμού / κατασκευής εταιρεία Χτισμένο Inc. να μετατρέψει το χώρο σε κάτι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, που αντανακλά το πνεύμα της εταιρείας του καφέ και μπορεί επίσης να βοηθήσει την κατώτατη γραμμή.
Κατασκευάστηκε Inc. έπαιξε ανοικτά βιωσιμότητα-minded αποστολή Cafecito για τη δημιουργία του χώρου Wilderness Hoover, συμπεριλαμβανομένων repurposed ξυλεία από Οχάιο αχυρώνα για τους τοίχους, τα τμήματα της Τιχουάνα γυμνάσιο πάτωμα για πίνακες, λαμαρίνα από έναν αγρότη Δυτική Βιρτζίνια Amish για τέντες και τα τμήματα του ξυλεία από μια προβλήτα Λος Άντζελες για επιπλέον πίνακες. Cafecito και κατασκευής γεμίσει το χώρο με ένα υπαίθριο τζάκι, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες με ταπετσαρία καθισμάτων και abuntant φυτά και πράσινο.
2_Cafecito organico Hoover Wilderness_Built Inc._Photo Ευγένεια του Χτισμένο Inc. ανώνυμος-1 6_Cafecito organico Hoover Wilderness_Built Inc._Photo Ευγένεια του Χτισμένο Inc. ανώνυμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου