Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Καναδική αλυσίδα Δεύτερη Κύπελλο Αποκαλύπτει high-end αγορά Έννοια του στο Τορόντο

Τέταρτης Δεκεμβρίου 2014 
Δεύτερη Κύπελλο Coffee Co στο King και John Τορόντο
Καναδική ψήστης και αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης δεύτερο κύπελλο ακολούθησε μέσα σε πρόσφατες υποσχέσεις για να ανανεώσετε το σήμα της και να εισαγάγει ένα «καφέ-κεντρική» προσέγγιση για τους καταναλωτές με τα αποκαλυπτήρια της νέας ναυαρχίδας καφέ στο Τορόντο.
Το νέο κατάστημα εισάγει το όνομα και το λογότυπο δεύτερη κούπα καφέ Co, συμπεριλαμβανομένης μιας μπύρας Άλφα Dominche Steampunk, μια αργή μπαρ με ατομικές pourovers Hario V60, καθώς και μια εκτεταμένη σειρά καφέδες μοναδικής προέλευσης - όλα μέσα σε ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον στο οποίο εκρήξεις του χρώματος έχουν σχεδιαστεί για να μεταδώσει ζωτικότητα έναντι ενός κατά τα άλλα ουδέτερη παλέτα, φυσικές επιφάνειες και υλικά bar.
Με περισσότερα από 300 καταστήματα μόνο στον Καναδά, δεύτερο κύπελλο είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους λιανικής πώλησης καφέ της Βόρειας Αμερικής, έτσι αναμένουμε το rebranding προσπάθεια να είναι σφιχτά ενωμένη. Νέα στοιχεία περιλαμβάνουν ένα μουσικό πρόγραμμα που χαρακτηρίζει κυρίως καναδική καλλιτέχνες, μια ποικιλία από στυλ καθιστικού και ρυθμίσεις, όπως σκαμπό γύρω από το χαμηλό προφίλ αργή μπαρ, φωτεινό κύπελλα σχεδιαστεί σε συνεργασία με το Καναδικό καλλιτέχνες, και αυτό που η εταιρεία ζητά ένα «κομψό φόρεμα νέο εργαζόμενο κώδικα, "συμπεριλαμβανομένων επώνυμα ρόμπες και λευκά πουκάμισα φόρεμα.
Φυσικά, οι νέες ρόμπες, φανταχτερός εξοπλισμός ζυθοποιίας και προσθέτοντας «ΣΙΑ» στο τέλος του ονόματος δεν εγγυώνται την ποιότητα του καφέ, αλλά η δεύτερη Κύπελλο λέει ότι έχει επενδύσει περισσότερο σε barista πρόσληψη και την κατάρτιση, καθώς και την επέκταση του χαρτοφυλακίου του καφέ. Η τοποθεσία Τορόντο είναι συμπεριλαμβανομένου ενός μηδέν-ελάττωμα Αιθιοπία Yirgacheffe και έναν καφέ από τη γνωστή φάρμα Finca La Soledad στη Γουατεμάλα.
δεύτερο κύπελλο Τορόντο αργή μπαρ steampunk
"Αυτή είναι μια συναρπαστική νέα αρχή για την δεύτερη κούπα καφέ Co,« Alix ασφαλείας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του δεύτερου Κυπέλλου Ltd, είπε σε μια ανακοίνωση πριν από αύριο το μεγάλο άνοιγμα. "Αυτό το καφέ είναι ένα σημαντικό βήμα για την επανάσταση μας και αντικατοπτρίζει το πάθος μας για τον καφέ σε δημιουργικό και συνεργατικό τρόπο. Για μένα, η Steampunk ενσωματώνει νέα μας ουσία, διότι είναι μια high-end περίτεχνη μηχανή που είναι γνωστή με γνώστες του καφέ και trendsetters σε όλο τον κόσμο. Το Steampunk αποπνέει το θέατρο, την τέχνη και τη δημιουργικότητα, ενώ στην καρδιά του, είναι περίπου αριστείας καφέ. Έτσι είναι το δεύτερο Κύπελλο Καφές ΣΙΑ "
Για το Τορόντο καφενείο, στη γωνία του βασιλιά και ο John Street, δεύτερη κούπα ζήτησε τη βοήθεια του Τορόντο ΙΙ Από IV Σχεδιασμός , ενώ της πόλης Jacknife Σχεδιασμός βοήθησε την συνολική μάρκα ανανέωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου