Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ο frontman των Arcade Fire Win Butler και La Colombe Εταίρος για Αϊτής RARA καφέ

Γουίν Μπάτλερ Arcade Fire
Γουίν Μπάτλερ του Arcade Fire.
Αρχίζοντας με τους γονείς των Arcade Fire ιδρυτικό μέλος Régine Chassagne, ο οποίος μετανάστευσε από την Αϊτή κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του François Duvalier, οι Arcade Fire είχε μια βαθιά σχέση με την Καραϊβική χώρα, τακτικά εγγραφή και αναπαραγωγή ζουν εκεί ενώ υποστηρίζει ανθρωπιστικούς σκοπούς.
Έτσι, όταν η μπάντα είχε μυριστεί το έργο La Colombe σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κλίντον για να δημιουργήσετε και να αυξηθεί η Αϊτή καφέ Ακαδημία , αυτό φυσικά ήθελαν να συμμετάσχουν. Arcade frontman και ο σύζυγός Chassagne του Γουίν Μπάτλερ έχει μόλις ανακοίνωσε την προ-πώληση των RARA καφέ , ένα πλυμένο καφέ Arabica κειμήλιο από την περιοχή Baptiste της Αϊτής.
Αϊτή RARA καφέ από το La Colombe
Αϊτή RARA καφέ από το La Colombe
ΚΑΚΑ καβουρδίζεται, συσκευάζεται και πωλείται ως μέρος της περιορισμένης έκδοσης Εργαστήρι Σειρά La Colombe για $ 15 ανά σάκο 12-ουγκιά, με κεφάλαια που πηγαίνουν απευθείας στην Αϊτή καφέ Ακαδημίας και Συνεργάτες Στον τομέα της υγείας , έναν μη κερδοσκοπικό εργασίας για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε άτομα στην Αϊτή και άλλες αναπτυσσόμενες χώρες.
"Το να είσαι στα βουνά της Αϊτής, είναι δύσκολο να μην σκεφτούμε καφέ - το υψόμετρο, τον ήλιο, το έδαφος, και την απίστευτη άνθρωποι που έχουν αυξηθεί το εργοστάσιο στο μικρό οικογενειακό οικόπεδα για αιώνες," Μπάτλερ είπε χθες. "Η Αϊτή είναι γεμάτη με δυναμικό και τη δυνατότητα, και ο καφές μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος της αναγέννησης του."
Αϊτή ακαδημία καφέ
Οι εργαζόμενοι στα Αϊτή Coffee Academy αθλητικές La Colombe t-shirts. Η ακαδημία υποστηρίζεται από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου