Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Είναι μπύρα και καφέ ένα καλό μίγμα;

coffee beer
Πολλοί από εμάς θα έχουν δοκιμάσει λικέρ καφέ, ίσως. Και οι περισσότεροι από εμάς θα έχουν supped για τον καφέ. Αλλά υπάρχει και μια άλλη μορφή της ανάμιξης το ελιξίριο της καφεΐνης με το αλκοόλ που έχει στις ειδήσεις πρόσφατα. Μπύρα καφέ. Γαργαλάω φαντασία σας;
Στις ειδήσεις Sacromento, υπήρξαν αναφορές για έναν καφέ Ινδία Pale Ale που εισάγεται στην αγορά. Σύμφωνα με τον Ρουβίκωνα Brewing Company, η οποία έχει ενώσει τις δυνάμεις του με γηραιά ψυχή Co, για τους σκοπούς της παρούσας ποτών, έχουν προσπαθήσει ανάμειξη μπύρα και καφέ πριν αλλά έχουν επιλέξει για μια πιο σκοτεινή μορφή της μπύρας. Ωστόσο, μετά από λίγο πειραματισμό, ήταν ευχάριστα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα της χρήσης ενός ale χλωμότερη για τους σκοπούς του μείγματος.
Φαίνεται ότι οι παίκτες απολαμβάνουν το νέο ποτό πάρα πολύ. Και πάλι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά τον πρώτο μήνα για την πώληση, αυτό το καφέ-μπύρα έχει λάβει καλά. Προφανώς, η πικρία του αλκοολικού συστατικού παντρεύεται όμορφα με το ψητό του συστατικού καφέ.
Αναφορές λένε ότι υπάρχει ένα είδος αισθητηριακής «τέχνασμα» όταν πίνουν το νέο ποτό. Αυτό που βλέπετε και η μυρωδιά δεν συμπίπτουν κατ 'ανάγκη με την αναμενόμενη γεύση του ποτού όταν παίρνετε μια γουλιά.
Ποιο είδος του καφέ που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη συνταγή; Προφανώς καφέ της Αιθιοπίας χρησιμοποιείται - κυρίως, που ονομάζεται Belova, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μια σπάνια ποικιλία αποθεματικό. Ακούγεται ενδιαφέρον όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου