Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Η κοκαΐνη βρέθηκε στη γερμανική παράδοση του καφέ

καφέ-b & W720
Οι εργαζόμενοι σε μια γερμανική εταιρεία καβούρδισμα του καφέ ήταν μέσα για μια έκπληξη, όταν αποκαλύφθηκε λίγο κάτι επιπλέον σε μια παράδοση ακαβούρντιστης πράσινου καφέ.
Σε μια πρόσφατη αποστολή από τη Νότια Αμερική, οι εργάτες βρήκαν ότι η αποστολή τους περιείχε ένα επιπλέον στοιχείο - μια αθλητική τσάντα που ήταν γεμάτη με κοκαΐνη.

Κατά κάποιο τρόπο, τα φάρμακα κατάφεραν να παρακάμψουν τις τελωνειακές και πολλά άλλα ελέγχους και έφτασε στο εργοστάσιο του Βερολίνου. Τα οποία απεστάλησαν από τη Βραζιλία , τα πακέτα που πέρασαν μέσα από το λιμάνι της Βρέμης και στη συνέχεια κατευθύνθηκε, από το δρόμο, στη γερμανική πρωτεύουσα.
Η τοπική αστυνομία κατέσχεσε τα ναρκωτικά μετά άλλαξαν από το προσωπικό.
"Αυτό δεν ήταν γάλα για τον καφέ," είπε ένας εκπρόσωπος των αρχών.
Ποιος ήταν πράξη που προορίζεται για και γιατί ήταν κρυμμένα στη μέση του ωμού καφέ παραμένει ένα μυστήριο γερμανική αστυνομία λέει, αφαιρώντας το ευφάνταστο ελαφρώς έννοια ότι κάποιοι με έδρα το Βερολίνο καφεκοπτείο είναι μια πραγματική ζωή Walter White .
Ωστόσο, πιστεύεται ότι κάποιος ξέχασε να - ή δεν θα μπορούσε - να αφαιρέσετε την κοκαΐνη από τον καφέ πριν φτάσει το φούρνο, όπως διαπιστώθηκε προμηθειών της αστυνομίας για να σφραγίσει και πάλι το πακέτο μέσα στην αθλητική τσάντα.
Έχουν αναλάβει την έρευνα για να προσπαθήσουμε και να καθοριστεί ποιος ήταν υπεύθυνος και πώς τελείωσε τα φάρμακα επάνω στο χώρο του καφέ.
Οι εκθέσεις αναφέρουν ότι η ανάσυρση ζύγισε μέσα σε £ 73 και είχε μια αξία δρόμο του 1.800.000 δολάρια.
Αυτή δεν είναι η πρώτη μεγάλη ανάσυρση των ναρκωτικών να βρεθεί στα γερμανικά, με επικεφαλής το φορτίο του τρέχοντος έτους.
Τον Ιανουάριο £ 300 κοκαΐνης κατά λάθος ανακαλύφθηκε σε ένα σωρό από κουτιά μπανάνας που προορίζονται για ορισμένους κλάδους της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Aldi έκπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου