Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Τσεχία Από αυτές τις φωτογραφίες από το 2014 στην Πράγα Φεστιβάλ Καφές

0jf6ZGqKgt-58t-NdfwdvAJ6xNrpYruSlZvGs1XyE_U
Καφές στην Πράγα έχει διανύσει πολύ δρόμο σε σύντομο χρονικό διάστημα, χάρη σε μεγάλο βαθμό σε μια κοινότητα ψηστιέρες και baristas που είναι ήδη γαλβανιζέ από την Πρεσβεία καφέ .
Η Πρεσβεία είναι ένα διοργανωτή της εκδήλωσης της εκπαίδευσης που ιδρύθηκε από έναν από τους πρώτους παίκτες της Πράγας ειδικότητα, Mamacoffee , και high-end λιανικής τους πτέρυγα, Original καφέ . Με νέα οργανωτική δομή του τρέχοντος έτους υπό την ηγεσία του βασιλεύοντας Τσεχία Κύπελλο δοκιμαστής Πρωταθλητής Zuzana Černá, Πρεσβεία καφέ φιλοξένησε το τρίτο ετήσιο Φεστιβάλ της Πράγας καφέ στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Η παράσταση έλαβε μια περιεκτική προσέγγιση, καλώντας καταξιωμένους επαγγελματίες του καφέ από όλη την Τσεχική Δημοκρατία και στο εξωτερικό, σε αρχάριους που ελπίζουν να μάθουν κάποια ζυθοποιία και το ψήσιμο βασικά.
(Σχετικό: ΔΚΕ Ντεμπούτο SCAA Συμπόσιο γεγονός τύπου Re: συνεργασία σε Ιούνιος του 2015 )
Διοργανωτές ουσιαστικά διπλασίασε το ποσό του προγραμματισμού για την Πράγα καφέ Festival 2014, όπως pop-up μπαρ, γευσιγνωσίες, ζυθοποιίας και το ψήσιμο εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Γνωστές ομιλητές περιλαμβάνονται ο Ralf κυβερνήτης από τον Αχυρώνα στο Βερολίνο, Alec Oyhenart από σκανδιναβική προσέγγιση , και Άλες Pospisil και Ράντεκ Nozika, οι δημιουργικές κύριοι πίσω Ευρωπαϊκής καφέ Trip . Εδώ θα σας φέρει κάποια φωτογραφία στιγμιότυπα από τη φετινή PCF, ευγένεια της Πρεσβείας Καφές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου