Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Καφές κριτική Παρουσιάζει του καλύτεροι καφέδες του 2014

 Δεκεμβρίου 2014 
βεντούζα καφέ
Καφές αναθεώρηση, η οποία έχει την αναθεώρηση καφέδες σε μια κλίμακα 100 σημείο από το 1997, έχει κυκλοφορήσει της δεύτερης ετήσιας λίστα των κορυφαίων ψητό καφέδες . Η ομάδα του καφέ κριτική σημείωσε πέρυσι ότι το 30 είναι το είδος του έναν αυθαίρετο αριθμό, και η λίστα του τρέχοντος έτους περιλαμβάνει στην πραγματικότητα 31 ονόματα.
Ron Walters, ο οποίος ίδρυσε καφέ κριτική, μαζί με τον Kenneth Davids, γράφει:
Δύο καφέδες μοιράζονται σημείο Νο 29 γιατί ψηστιέρες τους προέρχεται κατά λάθος το ίδιο εξαιρετικό πράσινου καφέ, ψητό να ταυτόσημες αναγνώσεις Agtron, και χρεώνονται με την ίδια τιμή. Κάπως παραδόξως, που κέρδισε την ίδια βαθμολογία σε ξεχωριστό τυφλό βεντούζες ένα μήνα εκτός.
Αν και ο κατάλογος έχει πολλούς καφέδες που δεν είναι πλέον διαθέσιμη ή μπορεί να είναι παρελθόν ιδανικό φρεσκάδα, παρ 'όλα αυτά γιορτάζει τις προσπάθειες της μια διαφορετική ομάδα ως επί το πλείστον μικρές ψησταριές δεσμευτεί για την προμήθεια και ψήσιμο σπάνια και δυναμική καφέδες που έχουν προκαλέσει ουρανίσκους όλο το χρόνο.
Εδώ είναι περισσότερο από Coffee κριτική σε ό, τι έχει πρέπει να ήταν μια επίπονη διαδικασία αναθεώρησης το τέλος του έτους:
Έχουμε επιλέξει και κατετάγη αυτές αξιοσημείωτη καφέδες εσπρέσο και με βάση την ποιότητα (που αντιπροσωπεύεται από συνολική βαθμολογία), τιμή (που αντικατοπτρίζεται από την πιο προσιτή τιμή ανά λίβρα), και την εξέταση των άλλων παραγόντων που περιλαμβάνουν ιδιαιτερότητα του στυλ, τη μοναδικότητα της καταγωγής ή ποικιλία δέντρων, την πιστοποίηση, και γενικά σπάνιο.
Καφέδες από την Κένυα και την Αιθιοπία καλά-εκπροσωπούνται στη λίστα της φετινής χρονιάς, με επτά η κάθε μία, ενώ ψηστιέρες χαιρετίστηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες (27), Ταϊβάν (2), Νότια Κορέα (1) και το Χονγκ Κονγκ (1). Walters γράφει ότι το 2013 οι τάσεις, όπως λιγότερες προσμίξεις και τον πολλαπλασιασμό των φυσικών-διαδικασία-αποξηραμένα καφέδες, εντάθηκαν το 2014. Οι καφέδες στον κατάλογο προστέθηκαν επιπλέον εξευγενισμένα με ποικιλία δέντρων. Γράφει Walters:
Ένα εντυπωσιακό αριθμό των καφέδων έκανε τη λίστα που παρήχθησαν αποκλειστικά από μία ποικιλία του δέντρου, μεταξύ των οποίων πέντε από τα σπάνια Gesha (ή γκέισα) ποικιλία, τρεις από την ποικιλία Bourbon κειμήλιο, δύο από το μεγάλο-beaned υβριδικό Pacamara, ένα από τα παρόμοια big-beaned Maracaturra, και ένα από την ποικιλία Caturra.
Αν κοιτάξουμε ποικιλία δέντρων γενικά ως ζωτικής σημασίας παράγοντας διαφοροποίησης σπάσει την λίστα Top-30, τότε μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτά Geshas, ​​Βουρβώνων, κλπ, οι επτά καφέδες που εμφανίζονται από την Αιθιοπία, η οποία παρήχθησαν σχεδόν αποκλειστικά από τα δέντρα του πανάρχαια ποικιλίες που προέρχονται από την Αιθιοπία, και οι επτά Κένυα καφέδες στον κατάλογο, το σύνολο των οποίων παράγεται κυρίως από τα κειμήλιο, Bourbon σχετίζονται SL 28 και SL 34 ποικιλίες. Κοίταξε αυτό τον τρόπο, είκοσι επτά από τα κορυφαία τριάντα ένα καφέδες είχαν ως σημείο διαφοροποίησης πιθανότατα οδηγώντας την ποικιλία του δέντρου από το οποίο έχουν παραχθεί.
Δείτε περισσότερα ανάλυσης καφέ επισκόπησης του καταλόγου του 2014, συμπεριλαμβανομένης της γεωγραφικής εκπροσώπησης των ΗΠΑ ψηστιέρες και τα στατιστικά στοιχεία των τιμών λιανικής, εδώ . Χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι ο καφές κριτική κορυφαία 30 καφέδες του 2014, με συνδέσμους προς κάθε μεμονωμένη επανεξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου