Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ινδικές εξαγωγές έχουν μειωθεί, αλλά τα έσοδα άνοδο

Η ποσότητα του καφέ που η Ινδία έχει εξαχθεί έχει μειωθεί κατά περίπου τέσσερα τοις εκατό λόγω της ασταθούς τιμές της αγοράς, σύμφωνα με το έθνος του καφέ συμβούλιο .
Το σύνολο που έφυγαν από τη χώρα ζύγισε μέσα σε 275.000 τόνων, κάτω από το 288.000 που αποστέλλονται κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους 2013. Αντιπροσωπεύει επίσης μια δραματική πτώση από τα 312.000 τόνους που εξήχθησαν Ινδία μόλις πριν από δύο χρόνια.

«Εξαγωγές μέχρι στιγμής είναι ελαφρώς χαμηλότερο από [αυτή τη φορά το περασμένο έτος], λόγω της εξαιρετικά ευμετάβλητες παγκόσμιες τιμές μετά την παραγωγή ανησυχίες", δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματούχος Καφές συμβούλιο.
Οι «ανησυχίες παραγωγής» που μνημονεύονται στην ανακοίνωση αφορούν το σκοτεινό σύννεφο που έχει αιωρούνταν πάνω από τη βραζιλιάνικη βιομηχανία του καφέ : Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών έχουν τα δικά τους επίπεδα παραγωγής έχουν αποδεκατιστεί, που προκάλεσε πανικό μεταξύ των αγοραστών οι οποίοι, με τη σειρά του, οδήγησε μέχρι η μέση τιμή του καφέ.
Οι αναγνώστες μπορούν να θυμάστε ότι σε ένα σημείο του τρέχοντος έτους τα Starbucks αποσύρθηκε από την αγορά του καφέ για ένα χρονικό διάστημα λόγω της αστάθειας της αγοράς.
Ωστόσο, παρά την εξαγωγή λιγότερο Ινδία αντιπροσωπεύει πραγματικά να κάνουν πιο οικονομικά από τον καφέ φέτος από ό, τι την τελευταία.
Σύμφωνα με ορισμένες προσωρινά στοιχεία της Ινδίας έχει οριστεί να λάβει σε κάποιο $ 736m για την περίοδο 2014, σημειώνοντας αύξηση σε 2013 για το ποσό των $ 698m.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καφέ κυκλοφόρησε επίσης ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία, παράλληλα με τις συνήθεις αριθμούς σχετικά με τα βάρη, τις τιμές και τη συνολική τιμές.
Ιταλία, αποκαλυφθεί, είναι η χώρα που εισάγει περισσότερο. Η διάσημη χώρα του καφέ καλωσορίζει σε περίπου 65.000 τόνους από την υπο-ήπειρο, καθώς πάνω από το 50% περισσότερο από ό, τι στη Γερμανία, που ξεπροβάλλουν στη δεύτερη (29.000). Η Ρωσία είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός (19.000) για την ινδική φασόλια και Τουρκία (13.000) είναι η τέταρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου