Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Μπλε μπουκάλι επανεφευρίσκει μια Out-of-εύνοια Classic με το συγκεκριμένο σχεδιαστή Moka Pot

2 Δεκέμβρη, 2014
μπλε μπουκάλι δοχείο καφέ μόκα
Ο Joey Roth-σχεδιασμένο μπλε μπουκάλι Moka Pot. Φωτογραφία μέσω bluebottlecoffee.com
Μπλε μπουκάλι ιστοσελίδα του καφέ ήταν πολύ κάτω του σήμερα. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι, το πρόβλημα ξεκίνησε λίγο μετά η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν της ζυθοποιίας: Η εφευρεθεί εκ νέου κατσαρόλα Μόκα. Η ζυθοποιία έχει σχεδιαστεί για μπλε μπουκάλι από Μπρούκλιν με βάση Joey Roth , ο οποίος εισήγαγε ένα προηγούμενο πρωτότυπο μόκα περισσότερο από ό, τι πριν από τέσσερα χρόνια, και επίσης σχεδιαστεί τα κεραμικά συστήματα ηχείων που χρησιμοποιούνται σε δύο καταστήματα λιανικής πώλησης μπλε μπουκάλι του.
Λειτουργικά, το νέο gadget μπλε μπουκάλι είναι πάρα πολύ μια κατσαρόλα Μόκα, με ένα θάλαμο μεταλλικό νερό που έρχεται σε επαφή με την πηγή θερμότητας, ενώ υδρατμούς ταξιδεύει μέσα από ένα θάλαμο αλεσμένο καφέ, και, τέλος, σε ένα αρωματικό καφέ θάλαμο στην κορυφή. Σε περίπτωση που αποκλίνει από τα πιο παραδοσιακά αγγεία που βρέθηκαν εδώ και δεκαετίες στην κουζίνα είναι στην επιλογή των υλικών και των καλλυντικών.
(Που σχετίζονται με: μπλε μπουκάλι Υπεράσπιση δημοσίως ορισμένες περικοπές σε part-time Οφέλη )
Υπάρχει βάση από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ευρύτερο για πιο ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, με μεγαλύτερη ετοιμάζω στόμιο, για ταχύτερη ψύξη του νερού και θερμότητας-διάχυσης λαβή από φελλό που μοιάζει με ένα από ένα καλάμι ψαρέματος. Κάποιοι έχουν φίλους του καθημερινού καφέ News σταδιακής βελτίωσης με τα δοχεία Μόκα για μήνες , επιμένοντας ότι τα αποτελέσματα επιτύχουμε κάτι σαν ένα μεγάλου μήκους, αλλά αχαρακτήριστα ισορροπημένη εσπρέσο, παρά το γεγονός ότι η μέθοδος παρασκευής και τη συσκευή έχουν σε μεγάλο βαθμό πέσει σε δυσμένεια στη λιανική και το σπίτι λάτρης εφαρμογές.
(Σχετικό: Τι συμβαίνει όταν ένας Ούγγρος Φούρνος Geeks Out on a Moka Pot για μήνες )
Σύμφωνα με Cool Κυνήγι, στους οποίους μπλε μπουκάλι έδωσε την εξαγγελία του προϊόντος για να σπάσει, Roth και μπλε μπουκάλι συνιδρυτής James Freeman έχουν χάνουμε με αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο για περίπου δύο χρόνια. Η εταιρεία προτείνει ο σχεδιασμός βελτιώνει την «σκοτεινή και μπερδεμένη κύπελλο" που προκύπτει από τις παραδοσιακές ΜΟΚΑΣ. Εμείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα κύπελλο, αλλά αν μη τι άλλο, ο ζυθοποιός είναι, αναμφισβήτητα αρκετά για να εξετάσει.
Μπλε μπουκάλι σήμερα προ-πωλούν την κατσαρόλα Μόκα για $ 100 , με τις παραγγελίες αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015.
(Που σχετίζονται με: La Marzocco Banking on High-End Home Brewing Ανάπτυξης με νέο σπίτι Division )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου