Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Καφές & Υγεία αποκαλύπτει τα τελευταία vodcast που καλύπτει την τρέχουσα έρευνα για τον καφέ, την αθλητική απόδοση και την ισορροπία των υγρών

Το Ινστιτούτο επιστημονικής πληροφορίας για τον καφέ (ISIC) παρουσίασε τη δεύτερη vodcast της σχετικά με την καφέ & Υγεία ιστοσελίδα, η οποία να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες επιστημονικές έρευνες σχετικά με τη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης καφέ, την αθλητική απόδοση και την ισορροπία των υγρών.
Ο Δρ Trisha Macnair, γιατρός στο νοσοκομείο και ο δημοσιογράφος της υγείας, ενώνεται με τον Δρ Andy Blannin, λέκτορας στη Σχολή του αθλητισμού και της άσκησης Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία, για να συζητήσουν την έρευνα σχετικά με τον καφέ και την ισορροπία των υγρών στο πλαίσιο των αθλητικών επιδόσεων .
Η vodcast κοιτάζει εργασία που δημοσιεύθηκε σήμερα και τις επιπτώσεις της κατανάλωσης καφέ στην ισορροπία υγρών, εστιάζοντας σε αθλητές και αθλητικές επιδόσεις. Ο Δρ Blannin παρέχει highlights της έρευνάς του σχετικά με τον αντίκτυπο της μέτριας κατανάλωσης καφέ σε σχέση με το νερό για ενυδάτωση σε κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, που αναμένεται να δημοσιευθεί το επόμενο έτος. Μοιράζεται επίσης πώς ο καφές μπορεί να βελτιώσει πραγματικά την απόδοση κατά τη διάρκεια άσκησης αντοχής, χωρίς να οδηγεί σε αφυδάτωση του σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου