Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Το μυστήριο λύθηκε: Δείτε ποιος προμηθεύει καφέ στο Λευκό Οίκο

άσπρο σπίτι Ουάσιγκτον
Ο Λευκός Οίκος. 2013 Creative Commons Φωτογραφία από Gage Skidmore.
Νωρίτερα αυτό το έτος, Boston Globe δημοσιογράφος Ματ Viser ισχυρίστηκε ότι ο προμηθευτής του καφέ για το Λευκό Οίκο είχε γίνει κάτι σαν κρατικό μυστικό .
Με λίγη συνεργασία από το προσωπικό του Λευκού Οίκου, Viser συνέχισε να εξετάζω, βρίσκοντας κάποια στοιχεία σχέσεις προμήθειας με μια εταιρεία Χαβάης Kona καφέ, τα Starbucks και τοπικό roaster / λιανικής πώλησης καφέ Swing του . Σε ένα πρόσφατο Λευκό Οίκο μαύρη γραβάτα δείπνο διακοπών για τα μέλη του Τύπου, Viser ανακάλυψε μια ευκαιρία για κάποια από πρώτο χέρι το έργο ντετέκτιβ, με τη μορφή ενός μεγάλου σταθμού καφέ.
Σε μια ιστορία σήμερα, εξιστορεί ένα μυστήριο λυθεί:
Σε μια ellegant (sic.) Διάδρομο, κοντά σε ένα πορτρέτο του John F. Kennedy και λίγο έξω από το κράτος Τραπεζαρία, ήταν ένας σταθμός για καφέ. Ένα γιγαντιαίο ασημένια λάρνακα και στοίβες porcelian (sic.) Κύπελλα ήταν ξαφνικά μπροστά μου.
Και μετά από μήνες αναπάντητα ερωτήματα, είδα έναν υπάλληλο ρίχνει φλιτζάνια του καφέ για όποιον πλησίαζε.
"Τι είδους καφέ σας εξυπηρετούν;» ρώτησα.
Εκείνη δεν δίστασε.
"Starbucks Βερόνα ντεκαφεϊνέ," ήρθε η απάντηση.
Εύκολο όσο αυτό.
Έχουμε δει πολλές φορές τα στοιχεία γραμμής που αντιπροσωπεύουν υπηρεσία καφέ μόχλευση για πολιτικούς σκοπούς και τις κατηγορίες των περιττών δαπανών, και ο Λευκός Οίκος παίζοντας εκ του ασφαλούς εδώ. Η αναμφισβήτητα σκοτεινή Caffe Βερόνα μείγμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα διαθέσιμα καφέδες χονδρικής Starbucks ».
Viser ερωτήσεις αν ο καφές στέκεται πάνω στο μεγαλείο της επίσημης δείπνο, αλλά εμείς γνωρίζουμε με βεβαιότητα ο Πρόεδρος Ομπάμα μάλλον δεν δίνουν πολλή σκέψη. Σε αντίθεση με το παρελθόν προέδρους διάσημο για την πίστη τους στο καφέ - συμπεριλαμβανομένου του Τζον Άνταμς, Θεόδωρος Ρούσβελτ και ο Warren G. Harding - Ομπάμα θέλει να τα αναμιγνύουμε όλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου