Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ειδική ομάδα που έχει συσταθεί για τον περιορισμό πλαστά Blue Mountain

Τζαμάικα Blue Mountain
«Έχουμε πολλές αναφορές από άτομα που διαμένουν σε μερικά από τα ξενοδοχεία μας ότι το προφίλ γεύση του καφέ φιλοδοξούσε να είναι Blue Mountain καφέ είναι διαφορετική", δήλωσε ο πρόεδρος της Τζαμάικα βιομηχανίας καφέ συμβουλίου s, Delano Franklyn.
Ο κ Franklyn ήταν ομιλητής σε εκδήλωση των μέσων ενημέρωσης νωρίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο για να συζητήσουν την προβληματική αύξηση των πλαστών Τζαμαϊκανός Blue Mountain Coffee, και θα ανακοινώσει τη δημιουργία ενός Παράβαση Μάρκα και επιβολή ειδικής ομάδας.

Πιστεύεται ότι η νεοσυσταθείσα ομάδα θα αρχίσει να λειτουργεί αμέσως και ότι ορισμένες επιδρομές θα πραγματοποιηθεί "πριν τα Χριστούγεννα».
Τζαμαϊκανός Blue Mountain - όπως πολλοί από τους αναγνώστες μάλλον θα πρέπει να γνωρίζει - είναι μια ορισμένη κατάταξη του καφέ που καλλιεργούνται για την περιοχή Blue Mountain. Με την πάροδο των ετών έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα και οφείλεται σε ήπια γεύση του έχει γίνει ένα από τα πιο ακριβά, περιζήτητη και κριτικούς καφέδες στον κόσμο.
Πάνω από το 80% των νόμιμων φασόλια πιστεύεται να μεταφερθούν στην Ιαπωνία, με το υπόλοιπο εξάγεται σε όλο τον κόσμο. Με τη ζήτηση ξεπερνά την προσφορά, υπάρχει η προφανής ευκαιρία για σκόπιμη ορθογραφικό λάθος, προκειμένου να εξασφαλίσει μια νομισματική κέρδος.
Σύμφωνα με τον κ Franklyn, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει να λαμβάνει καταγγελίες από όλο τον κόσμο σχετικά με το θέμα αυτό για μια στιγμή τώρα.
Οι αρχικές έρευνες έχουν βρει μια σειρά από περιπτώσεις όπου ο καφές καλλιεργείται, «ψημένα και συσκευάζονται από μικρούς αγρότες στο Portland, Τζαμάικα," οι οποίες πωλούνται κάτω από μια ψευδή σημαία Blue Mountain στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ισπανία και τη Γερμανία.
Οι εκθέσεις δείχνουν ότι τα άτομα που ασχολούνται με το παράνομο εμπόριο του καφέ που θα παραβιάζει την μακροχρόνια και κατοχυρωμένα σήματα θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ένα ενδεχόμενο πρόστιμο μέχρι $ 600.000, ή να καταδικαστεί σε έξι μήνες φυλάκιση.
Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο καφές Βιομηχανίας Διοικητικό Συμβούλιο έχει ενεργήσει γρήγορα. Μέσω της θυγατρικής της, Καφές Marls Limited, το Διοικητικό Συμβούλιο στην πραγματικότητα δική της Τζαμάικα Blue Mountain εμπορικό σήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου