Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ενθυμούμενος Espresso πρωτοποριακό εξοπλισμό Bruno Dalla Corte

Bruno Dalla Corte. Φωτογραφία ευγένεια του Dalla Corte.
Bruno Dalla Corte. Φωτογραφία ευγένεια του Dalla Corte.
Γνωστή για την απαράμιλλη ηθική του δουλειά, νεανικό πνεύμα και την εφευρετικότητα στο σχεδιασμό μηχανή εσπρέσο, Bruno Dalla Corte απεβίωσε το Σάββατο, 13, Δεκ, μετά από μια παρατεταμένη ασθένεια. Ήταν 85 χρονών.
Επαγγελματικών επιτευγμάτων Dalla Corte είναι πολλές. Μετά από ένα ξεκίνημα που εργάζονται πολλές ώρες ως τεχνικός για La Cimbali, προχώρησε στην FAEMA, όπου βοήθησε την αναδιοργάνωση και την ανάπτυξη της επιχείρησης υπηρεσία μηχανή. Το 1969, Dalla Corte ήταν πίσω από τη δημιουργία της ισχυρής μηχανής La Spaziale, πριν τελικά την ίδρυση του Dalla Corte μάρκα το 2001, μαζί με το γιο του Πάολο και κόρη Έλσα. Το 2001, Dalla Corte παρουσίασε το πρώτο multi-λέβητα μηχανή εσπρέσο τεχνολογία, η εξέλιξη.
Σε ανάμνηση δημοσιεύτηκε σήμερα, η ομάδα Dalla Corte έγραψε:
Το όνειρό τους είχε αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα - το άνοιγμα ενός νέου εργοστασίου το 2001 και τη δημιουργία του νέου μηχανήματος, το 2002 «με έκανε να αισθάνονται νεότεροι," σχολίασε ο Μπρούνο.
Paolo ασχολήθηκε με το σχεδιασμό της μηχανής και έγινε διευθυντής της εταιρείας, αλλά ο πατέρας του Μπρούνο ήταν πάντα παρούσα - θα συζητηθεί, συζητούνται και ορίζεται κάθε λεπτομέρεια σε μια συνεχή αναζήτηση της τελειότητας. Μπρούνο επέβλεψε τα πάντα και κάθε λεπτομέρεια των μηχανών Dalla Corte ήταν εξαιρετικά σαφές στο μυαλό του.
cmy_thumbs-1
Εκτός από την μεγάλη, πρωτοποριακή καριέρα του στην εσπρέσο εξοπλισμό, Dalla Corte θυμάται επίσης ως αφοσιωμένος οικογενειάρχης άνθρωπος:
Η χαρά που ασκήθηκε από τα εγγόνια του - Βαλεντίνα, Pietro, Kenyi και Freddy - ακολούθησε το θάνατο της συζύγου του και από τους πόνους και τους πόνους της γήρανσης του πληθυσμού. Η παρουσία του στα γραφεία της εταιρείας έγινε σπανιότερες. Ο ίδιος προτίμησε να περάσει την ώρα του μαγειρέματος - ένα από τα μεγαλύτερα πάθη του - και να κρατήσει καθημερινή συνήθεια του να πηγαίνει στο καφενείο, όπου θα δοκιμάσετε ένα καφέ - το πάθος της ζωής του. Αν και οι επισκέψεις του στο εργοστάσιο έγινε όλο και πιο σπάνια, δεν θα χάσετε τις ειδικές περιπτώσεις. Ήταν παρούσα σε κάθε dc πανεπιστημιούπολη και στο Host 2013, όπου «εισέβαλαν» περίπτερο Dalla Corte για πολλά στοργικός baristas και περιβάλλεται αυτόν να επιβραβεύσει και να τον ευχαριστήσω για όλα όσα είχε κάνει. Στις 13 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή, μετά από μια μακρά μάχη με τη νόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου