Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«Θέλω να είμαι ένα Barista« Προφίλ Δεκάδες καφέ Μετρητής Μπλέιζερς

Θέλω να είναι ένα βιβλίο barista
Μόλις υποβιβαστεί σε entry-level, εργασία θέση μερικής απασχόλησης, ο barista έχει μόνο τις τελευταίες δεκαετίες έρθει να είναι ένα νόμιμο επάγγελμα. Αυτό είναι εφικτό χάρη σε μεγάλο μέρος σε μια σειρά πρωτοπόροι που κατάφερε να μετατρέψει το πάθος τους στις σταδιοδρομίες, χωρίς σαφή μοντέλο για την επιτυχία πριν από αυτούς.
Πολλοί από αυτούς αγωνίστηκαν οι χαρακτήρισε σε ένα νέο βιβλίο που δημοσιεύθηκε από το Χονγκ Κονγκ Holly Brown καφέ που ονομάζεται Θέλω να είμαι ένα Barista. Σε 150 και πλέον έγχρωμες σελίδες, το βιβλίο αφηγείται τις συνοπτικές ιστορίες του μερικά από τα πιο γνωστά baristas του κόσμου, μεταξύ των οποίων 10 από τα τελευταία 12 World Barista πρωταθλητές. Πολλά από τα θέματα του βιβλίου έχουν επεκτείνει τις επαγγελματικές τους ικανότητες να γίνει, επίσης, ψηστιέρες, πράσινο αγοραστές καφέ, οι ιδιοκτήτες καφετεριών και συμβούλους, και είναι ζωντανά παραδείγματα των επαγγελματικών εφευρετικότητα στον κόσμο καφέ ειδικότητας.
Κάθε χαρακτήρισε barista απαντά στο βασικό ερώτημα, "Γιατί έγινα barista," παρέχει μια βασική συμβουλή προετοιμασία καφέ ή δύο και προσφέρει ένα απόσπασμα που προορίζεται να εμπνεύσει baristas ελπίζοντας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους - χωρίς πολύ βαθύ σκάψιμο στη μεθοδολογία ζυθοποιίας ή πρακτικές συμβουλές σταδιοδρομίας . Αν μη τι άλλο, το βιβλίο παρέχει μικρά παράθυρα σκέψη σε μερικά από τα μεγαλύτερα, τα πιο δημιουργικά μυαλά του καφέ.
Ένα μεγάλο τμήμα του πίσω μέρος του βιβλίου είναι αφιερωμένο στους baristas της Holly Brown, ενώ το 20 τοις εκατό των εσόδων πρόκειται να μη κερδοσκοπικούς Παιδιά καφέ , η οποία εργάζεται για να βελτιώσει τη ζωή σε καλλιεργητών καφέ σε όλη τη Λατινική Αμερική. Με μια αγγλική έκδοση επιμελήθηκε η Jessica Ράις και προς τα εμπρός από Barista Magazine Επεξεργαστή Σάρα Allen, το βιβλίο είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και σε Holly Brown λιανικής πώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου