Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Αυτά τα παιδιά Μηχανοκίνητη ένα HG ένα χέρι Μύλος με τη Fiat μέρη, γιατί, γιατί όχι;

3 Δεκεμβρίου, 2014 
μηχανοκίνητη HG Ένας μύλος
Η modded από HG Ένας μύλος. Φωτογραφία ευγένεια του Frans Goddijn.
Ο HG Ένας μύλος χέρι έκανε το ντεμπούτο του περισσότερο από ό, τι πριν από δύο χρόνια ως εναλλακτική λύση στα μεγάλα εμπορικά ποιότητας μύλοι, κυρίως για εφάπαξ δόσεις για σοβαρές σπίτι εσπρέσο. Έθεσε επίσης το μπαρ για χέρι μύλοι, όσον αφορά όχι μόνο την αντοχή και ακρίβεια, αλλά και στην τιμή.
Από τότε, μια μικρή ομάδα κυνηγόσκυλων εργαλείων καφέ έχουν εργαστεί ανεξάρτητα για να τροποποιήσετε το HG One με κινητήρες. Επειδή, γιατί όχι; Η τελευταία mod προέρχεται από Frans Goddijn, που μπορείτε να θυμηθείτε από αυτές τις διαφανείς βίντεο του κλείστρου και αυτή τη μηχανοποιημένη κατσαρόλα Μόκα . Αυτός και ο φίλος τεχνίτης του Tije εφοδιασμένο HG Ένα τους με ένα μοτέρ υαλοκαθαριστήρων παρμπρίζ από έναν εν υπνώσει Fiat.
Μια πολύ πιο πήγε στην πραγματοποίηση αυτού του μοτέρ HG Ένα από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά στη λεπτομέρεια εδώ - βλ Goddijn του Kostverlorenvaart blog για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία - αλλά οι δημιουργοί ήταν εξαιρετικά ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Λέει Goddijn:
Το One HG αλέθει σταθερή όπως πάντα - ίσως ακόμη πιο σταθερή από ό, τι πριν, γιατί το χέρι άλεσης στο σφόνδυλο περιλαμβάνει ποικίλες μυϊκή δύναμη, διάφορες ταχύτητες και μερικές φορές μια μικρή διακοπή για την εκ νέου εκκίνηση όταν ένας ιδιαίτερα σκληρός τύπος φασόλι είναι έδαφος.
Όταν έληξε η λείανση ταχύτητα, 20g Παναμάς γκέισα (από Graciano Cruz ) έδαφος σε 35 δευτερόλεπτα.
Χωρίς φορτίο, ο άξονας του κινητήρα περιστρέφεται 80 στροφές ανά λεπτό, με φασόλια για τα ρινίσματα είναι περισσότερο σαν 60 rpm.
Εδώ είναι μηχανοκίνητη HG ένα Goddijn σε δράση:
Φυσικά, αυτό είναι ένα πολύ πειραματική τροποποίηση ενός άκρως εξειδικευμένη προϊόν σπίτι εσπρέσο. Αλλά αν αυτό είναι το είδος της ουσίας που παίρνει εργαλεία λείανσης σας, ελέγξτε έξω τα προηγούμενα HG Ένα προσπάθειες μηχανοκίνηση από Jason Wolley και Don Poochey ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου