Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Διεθνείς αγοραστές Shatter τιμές-ρεκόρ στο Βραζιλία Cup of Excellence Δημοπρασία

 Δεκεμβρίου, 2014
Βραζιλία Cup of Excellence
Μια βολή από Βραζιλία Cup of Excellence κερδίζοντας αγρόκτημα, Fazenda Criciuma. Φωτογραφία ευγένεια της Βραζιλίας Specialty Coffee Association.
Είκοσι ένα καφέ από τη Βραζιλία γκρεμίστηκε πρόσφατα προηγούμενα υψηλά τιμή της δημοπρασίας στην πρώιμη συγκομιδή Βραζιλία πολτοποιημένες Naturals Cup of Excellence δημοπρασία, που λειτουργεί από την Συμμαχία για καφέ Αριστείας . Ήταν η 100η δημοπρασία στο Κύπελλο του προγράμματος Excellence, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του ταιριαστά με δημοπρασία Βραζιλία το 1999.
Μια νίκη καφέ από την φάρμα Fazenda Ouro Verde στην περιοχή Piata, σκόραρε σε 94 σε όλη την αυστηρή Κύπελλο της διαδικασίας βεντούζα Αριστείας, απέφερε $ 50,20 ανά λίβρα, χτυπάει ένα προηγούμενο ρεκόρ από το 2005. Μια ομάδα που αντιπροσωπεύει την αγορά της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας Ταϊβάν και τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πίσω από την προσφορά νίκης. Εν τω μεταξύ, ο μέσος όρος των τιμών όλων των 21 καφέδες πλειστηριασμό ήταν 11,65 δολάρια, υπερβαίνοντας το προηγούμενο μέσο όρο υψηλή τιμή το 2012 κατά περίπου 3 δολάρια ανά λίβρα.
(Που σχετίζονται με: Δημιουργία Διαφοροποίηση μέσω βραβεία ποιότητας σε Mantiqueira de Minas, Βραζιλία )
Ένα μεγάλο μέρος της αποστολής της ACE μέσω Cup of Excellence είναι να λάμψει ένα φως για τις περιοχές και μεμονωμένες εκμεταλλεύσεις που δεν μπορεί διαφορετικά να είναι σε θέση να συνδεθούν με τους διεθνείς αγοραστές που αναζητούν υψηλή βαθμολογία και εξαιρετικές ποικιλίες καφέ. Η αποστολή μπορεί να είναι πουθενά πιο δύσκολο από ό, τι στη Βραζιλία, όπου high-end διαφοροποίηση μπορεί να επισκιαστεί από μεγάλο όγκο και τη φήμη σε εθνικό επίπεδο για καφέδες που καλλιεργούνται σε χαμηλότερα υψόμετρα. Με την πάροδο των ετών, Cup of Excellence είχε ως ισχυρό ένα χέρι όπως και κάθε βοηθώντας τη διαφοροποίηση της ποιότητας συνειδητοποιούν όλες τις περιφέρειες καφέ της χώρας.
(Που σχετίζονται με: Καφές τιμές έπεσαν 2,5-Έτος υψηλή, ενώ Βραζιλίας εμπειρογνωμόνων σκεπτικοί σχετικά με το 2015/16 Περικοπή )
Λέει Cup of Excellence ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής ACE Susie Spindler, "Πηγαίνοντας προς τα εμπρός, το πρόγραμμα θα συνεχίσει να ανακαλύψουν άγνωστες και κάτω από τις πιο παρεξηγημένες καλλιεργητές καφέ και να τους επιτρέψει να ευημερήσουν."
Είναι ενδιαφέρον, κάθε ένα από τα καφέ που σκόραρε στην πρώτη πεντάδα στην Βραζιλία πρώιμη συγκομιδή ΣτΕ έγινε από την περιοχή Piata, η οποία, όπως ACE περιγράφει, "δεν έχει συγκεντρώσει στο παρελθόν σημαντική προσοχή από το καλύτερο ψηστιέρες και εισαγωγείς στον κόσμο." Στην πραγματικότητα, η κορυφή 12 σημείωσε καφέδες στον πλειστηριασμό προέρχονταν όλα από την Piata ή την πιο γνωστή περιοχή Μάτας de Minas Minas Gerais.
Ιαπωνία και την Αυστραλία ήταν καλά-εκπροσωπούνται στον κατάλογο των υψηλών πλειοδότες για τα 21 κερδίζει καφέδες, ενώ στη Βόρεια Αμερική ψηστιέρες και εισαγωγείς που αγοράζουν Βραζιλίας Κύπελλο νικητών Αριστείας περιλαμβάνονται Espresso Vivace , καφέ Δέντρο Ψησταριές και Cafe εισαγωγές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου