Βελτίωση στο ψήσιμο είναι μια συνεχής διαδικασία, και για αυτό πήγε σε
πολύ υψηλά επίπεδα σε όλη 2014. Έχουμε δει τη δημιουργία ενός σπουδαίου
νέα γεύση τροχό δοκιμαστή που ελπίζει να επεκτείνει βιωματική διάλογο, νέες μορφές βεντούζα , καθώς και άφθονο βιβλιογραφίας, με στόχο να βοηθήσει ψηστιέρες ιντσών πιο κοντά στην τελειότητα.
Αλλά φυσικά, το ψήσιμο δεν είναι όλα σχετικά με τη διαδικασία. Έχουμε δει κάποιες εντελώς καρδιά-θέρμανση σχέσεις το 2014 - δείτε την ιστορία του Andy Sprenger και Κάπο Chiu , ή την ιστορία του Τόνι Καφές και Κολομβίας παραγωγός Café La Granja Esperanza - που οδήγησε σε μεγάλη ψητά, καθώς και επευφημίες μεγάλο χρονικό διάστημα- .
Εδώ είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία ιστορίες που επηρεάζουν ψηστιέρες το 2014, παρουσιάζεται σε χαλαρά χρονολογική σειρά:
Αλλά φυσικά, το ψήσιμο δεν είναι όλα σχετικά με τη διαδικασία. Έχουμε δει κάποιες εντελώς καρδιά-θέρμανση σχέσεις το 2014 - δείτε την ιστορία του Andy Sprenger και Κάπο Chiu , ή την ιστορία του Τόνι Καφές και Κολομβίας παραγωγός Café La Granja Esperanza - που οδήγησε σε μεγάλη ψητά, καθώς και επευφημίες μεγάλο χρονικό διάστημα- .
Εδώ είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία ιστορίες που επηρεάζουν ψηστιέρες το 2014, παρουσιάζεται σε χαλαρά χρονολογική σειρά:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου