Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

2014 Έτος στην αναθεώρηση: Καφεκοπτείων

Βελτίωση στο ψήσιμο είναι μια συνεχής διαδικασία, και για αυτό πήγε σε πολύ υψηλά επίπεδα σε όλη 2014. Έχουμε δει τη δημιουργία ενός σπουδαίου νέα γεύση τροχό δοκιμαστή που ελπίζει να επεκτείνει βιωματική διάλογο, νέες μορφές βεντούζα , καθώς και άφθονο βιβλιογραφίας, με στόχο να βοηθήσει ψηστιέρες ιντσών πιο κοντά στην τελειότητα.
Αλλά φυσικά, το ψήσιμο δεν είναι όλα σχετικά με τη διαδικασία. Έχουμε δει κάποιες εντελώς καρδιά-θέρμανση σχέσεις το 2014 - δείτε την ιστορία του Andy Sprenger και Κάπο Chiu , ή την ιστορία του Τόνι Καφές και Κολομβίας παραγωγός Café La Granja Esperanza - που οδήγησε σε μεγάλη ψητά, καθώς και επευφημίες μεγάλο χρονικό διάστημα- .
Εδώ είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία ιστορίες που επηρεάζουν ψηστιέρες το 2014, παρουσιάζεται σε χαλαρά χρονολογική σειρά:

Το νέο δοκιμαστή Γεύση τροχού: Ένα επανακαλιμπραρίσματος του καφέ Διαλόγου

Γεύση τροχού του Counter Culture καφέ δοκιμαστή (τους θετικούς περιγραφείς)
Γεύση τροχού του Counter Culture καφέ δοκιμαστή (τους θετικούς περιγραφείς)
Από την ίδρυσή της πριν από 18 χρόνια, η Specialty Coffee Association of Flavor τροχού Αμερικής καφέ δοκιμαστή έχει γίνει ένα πανταχού παρόν εργαλείο, που κρέμονται στα καρέ σε βεντούζα περιοχές σε όλη τη χώρα. Τώρα Counter Culture καφές έχει δημιουργήσει τη δική του εκδοχή του τροχού, ένας Counter Culture καφέ Αγοραστής και Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας Timothy Χιλ ελπίζει ότι θα συμβάλει ώστε η βιομηχανία προς τα εμπρός όσον αφορά την αισθητηριακή διάλογο ...

Τα Βραβεία καλής διατροφής: πώς λειτουργεί, πώς να κερδίσει, και «ελιτισμός» Καφές

Η 4η ετήσια βραβεία Good Food πρόσφατα ήρθε και έφυγε, με 14 μας roasteries νίκη για τους καφέδες που αποδεικνύουν υπέροχη ποιότητα κυπέλλου, καθώς και προς τα εμπρός-σκέψης και καινοτόμες προσεγγίσεις για τη βιωσιμότητα και την παραγωγή. (Δείτε την πλήρη λίστα των νικητών εδώ.) Δεδομένου ότι το πρόγραμμα των βραβείων έχει αυξηθεί, δίνοντας νικητές foodie μια ένδειξη τιμής και ισχυρό πυρομαχικά μάρκετινγκ, έχουμε ήδη γηπεδούχου μια σειρά ερωτήσεων από μικρές roasteries σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες ζητούν ακριβώς τι συμβαίνει με τις GFAs ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου