Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Από το αγρόκτημα στο Fashion: Ελέγξτε έξω αυτά τα Totes Designer με upcycled καφέ Σάκοι

τσάντες καφέ totes
Φωτογραφία ευγένεια του CB Σάκοι
Καρά Greenblott ζει και εργάζεται στην Αφρική, την Κεντρική Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία για το καλό μέρος των δύο δεκαετίες, κυρίως όσον αφορά τον εαυτό της με την ασφάλεια των τροφίμων, τη διατροφή και τα σχέδια για τη δημόσια υγεία. Είναι, επίσης, στη βιομηχανία της μόδας.
Νωρίτερα αυτό το έτος, Greenblott έκανε την πρώτη αποστολή της CB Σακούλες , σχεδιαστής tote τσάντες γίνονται εν μέρει από upcycled σάκους καφέ. Πρόκειται για μια κερδοσκοπική επιχείρηση, αλλά CB Σάκοι αντανακλά σαφώς δια βίου δέσμευση του ιδρυτή της στο ανθρωπιστικό έργο. Πέντε τοις εκατό του συνόλου των πωλήσεων πηγαίνει κατευθείαν στην Τροφίμων 4 αγρότες , ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός εργασίας για την καταπολέμηση της πείνας σε εποχιακή Λατινικής Αμερικής κοινότητες καφέ. Δεν είναι μόνο η Υπηρεσία Τροφίμων 4 αγρότες δέσει μια φυσική τακτοποίηση για Greenblott - αυτή είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου των διευθυντών - συνδέει επίσης CB Σάκοι και τους πελάτες της σε σημαντικά θέματα στον τόπο καταγωγής.
Ζητήσαμε Greenblott, ο οποίος προμηθεύεται σάκους καφέ της από πέντε ψηστιέρες κοντά στην τρέχουσα σπίτι Βερμόντ της, τι έσυραν στο παιχνίδι αξεσουάρ και πώς χρησιμοποιεί CB Σάκοι να πει ιστορίες για μερικές από τις πιο σκληρές πραγματικότητες της παραγωγής καφέ.

Πότε CB Σάκοι αρχίσουν να έρχονται μαζί;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την έννοια και τη διερεύνηση επιλογές παραγωγής στις αρχές του 2013. Πήρα τελικά τις μοδίστρες και δέρμα εργαζόμενος σε ισχύ στις αρχές του 2014 - το πήρε πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι νόμιζα - και κάναμε την πρώτη μας τρέξιμο παραγωγής των 180 totes και 150 συμπλέκτες σε Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2014.
λινάτσα δερμάτινο καφέ τσάντες

Από όλα τα πράγματα, γιατί σακούλες;

Έχω αγαπήσει πάντα τσάντες - συνήθως ρουστίκ αυτά με φυσικές ίνες - και έχω αγαπήσει πάντα δέρμα. Εγώ πραγματικά συλλέγουν καλάθια από την Αφρική, όπου εργάστηκα για 11 χρόνια, και απολαύστε την ιστορία πίσω από το ποιοι είναι οι υφάντριες είναι, ό, τι χρειάζεται για να κάνει τα καλάθια, και το σημαντικότερο, πώς βιοπορισμό τους.
Παρομοίως, οι σάκοι του καφέ έχουν απίστευτες ιστορίες που κρύβονται πίσω τους, το οποίο είναι πραγματικά αυτό που μου επέστησε για αυτούς.

Τι είδους ιστορίες μιλάμε εδώ;

Ένα από τα αγαπημένα μου σάκων είναι η λεηλασία Cafe Alta Gracia που παίρνω από το Βερμόντ Καφές , μία από τις ψηστιέρες που παρέχει σάκους μου. Cafe Alta Gracia είναι ένα αγρόκτημα καφέ στη Δομινικανή Δημοκρατία ανήκει στον διάσημο συγγραφέα Δομινικανή φαντασίας Τζούλια Alvarez και ο σύζυγός της. Έχουν δεσμευτεί να βιολογική καλλιέργεια καφέ και να πληρώνουν τους αγρότες μια καλή και δίκαιη τιμή. Unforuntately, η επιδημία φύλλο σκουριά μύκητα Roya έχει καταστρέψει το αγρόκτημά τους, έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να συνεχίσει να αναπτύσσεται καφέ. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την τσάντα, και την ιστορία του, να μιλήσω με τους πελάτες σχετικά με την επιδημία Roya και την κατάσταση του χρόνια επισιτιστική ανασφάλεια λόγω της μειωμένης συγκομιδή του καφέ σε όλη τη Λατινική Αμερική.
Ένα άλλο παράδειγμα είναι η λεηλασία Ανατολικό Τιμόρ. Έζησα στο Ανατολικό Τιμόρ για 3 χρόνια, που εργάζονται σε έργα για τη δημόσια υγεία αμέσως μετά κέρδισαν την ανεξαρτησία τους από την ινδονησιακή στρατιωτική κατοχή το 1999. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το σάκο Τιμόρ να μιλήσετε με τους πελάτες εδώ για το πώς οι άνθρωποι του Ανατολικού υπέστη στο χέρι της Ινδονησίας δικτατορία για 25 έτη, πως κέρδισαν την πολιτική τους ανεξαρτησία το 1999, και πως τώρα ο καφές είναι τώρα βοηθώντας τους να κερδίσουν την οικονομική τους ανεξαρτησία από τη χρόνια εξάρτηση από την εξωτερική βοήθεια.
Θα μιλήσουμε επίσης για τα έργα για την επισιτιστική ασφάλεια των τροφίμων 4 αγρότες όταν δείχνω στους πελάτες τους το Μεξικό, Νικαράγουα, Γουατεμάλα και η Κολομβία σακούλες. Θα μιλήσουμε για το πώς F4F τρένα της μελισσοκομίας, και προωθεί την διαφοροποιημένη προς το ζην για να διευκολύνει την εξάρτηση από ένα ενιαίο, πτητικές καλλιέργεια: καφέ.
cbscks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου