Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Harris + Hoole μετά την απώλεια $ 20m

harrishoole
Για να είναι απόλυτα ειλικρινής, μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσουμε την Tesco-backed αλυσίδα καφέ Harris + Hoole. Από τη μία πλευρά η μητρική τους εταιρεία είναι ενεργά κλιμάκωση πίσω την επέκτασή τους - Tesco έκλεισε έξι καταστήματα νωρίτερα αυτό το έτος, λόγω της κακής στοιχεία των συναλλαγών - αλλά θριάμβευσε στις πρόσφατες Ευρωπαϊκά Βραβεία καφέ όταν πήραν στο σπίτι το γκονγκ για το καλύτερο αλυσίδα καφέ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.
Θα φανταστείτε ότι ο Harris + Hoole ερώτηση θα μπορούσε να morph σε ένα πρόβλημα καθυστερούν που στοιχειώνει τους διαδρόμους της Tesco HQ, κάπως σαν το West Lothian ερώτηση είναι η τοπική φάντασμα της βρετανικής πολιτικής. Η οντότητα προφανώς χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι ψήφισαν για την ηπειρωτική βραβεία, αλλά εισερχόμενες ροές εσόδων είναι αρκετά δύσκολο να έρθουν κοντά.
Και τώρα Harris + Hoole έχει καταγραφεί άλλη ετήσια απώλεια.

Σύμφωνα με την τελευταία σειρά των λογαριασμών που κατατέθηκε με τη βρετανική Companies House, το καφενείο συν χαρακτηρίζει έκανε μια ζημία προ φόρων ύψους $ 20 εκατ το έτος στο 23 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι το ποσοστό αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο των απωλειών που υπέστη το προηγούμενο έτος ($ 9m).
Ο διευθύνων σύμβουλος Νικ Tolley προσπάθησε να υποβαθμίσει αυτούς τους αριθμούς, υποστηρίζοντας ότι ήταν αναμενόμενο. Οι απώλειες, εξηγεί, "αντανακλά το αρχικό στάδιο του κύκλου ζωής ενός αριθμού από τα καταστήματα ανοικτό στο τέλος του [την περίοδο ενός χρόνου], καθώς και τις αρχές της δεκαετίας του κόστους ανάπτυξης της επιχείρησης."
«Η αγορά του καφέ του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πολύ ανταγωνιστικές και ήδη εξυπηρετείται από έναν αριθμό διεθνών, εθνικών και τοπικών ανταγωνιστών.
«Η στρατηγική Harris + Hoole συνεχίζει να επικεντρωθεί στην παράδοση την καλύτερη εμπειρία καφέ στην κεντρική οδό με την κατάρτιση των πιο ασχολούνται baristas στη βιομηχανία, τη σφυρηλάτηση στενών σχέσεων ... και χρησιμοποιώντας τον υψηλότερο βαθμό [του] ηθικά προέρχονται καφέ," Tolley πρόσθεσε.
Μανιώδεις αναγνώστες και τους οπαδούς του τομέα του καφέ μπορεί επίσης να θυμάστε ότι η οργή συνδέθηκε με τα πρώτα χρόνια Harris + Hoole του. Όταν η εταιρεία ξεκίνησε την πρώτη του εμφάνιση, οι άνθρωποι ήταν στην ευχάριστη θέση να επισκεφτείτε αυτό το ανεξάρτητο μέλλον και ενθουσιώδης κατάστημα που φαινομενικά προσφέρει μια εναλλακτική λύση για τους ομοίους του Starbucks και Costa Coffee , αλλά ήταν τότε συγκλονισμένος για να βρείτε την εταιρική κολοσσός λιανικής Tesco ήταν το τράβηγμα του κορδονιού s .
Κατά τη γνώμη αυτού του συγγραφέα είναι πιθανώς η σύγκρουση αυτή που κρατάει την αλυσίδα πίσω, σε κάποιο βαθμό, αλλά πόσο είναι ανοιχτή σε πολλές ήρεμη συζήτηση. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το δυναμικό της αλυσίδας.
Όμως, παρά την προφανή δυναμικό, οικονομική στήριξη, και «ανεξάρτητη» στάση και φιλοσοφία, αυτή η απώλεια $ 20m έχει τη δυνατότητα να εκτροχιάσει το μέλλον της.
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Tesco, Φίλιπ Clarke, έκανε την κίνηση να εγκαταστήσετε τα καταστήματα Harris + Hoole σε μερικά από τα μεγαλύτερα καταστήματα τους σε μια δυναμική προσπάθεια να αυξήσει την πελατεία. Ωστόσο, ο Clarke αντικαταστάθηκε τον Σεπτέμβριο από τον Dave Lewis ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα ήταν πρόθυμος να πουλήσει «μη βασικών περιουσιακών στοιχείων, η οποία έχει τοποθετηθεί μακροχρόνια σχέση της Tesco με Harris + Hoole σε αμφιβολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου