Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Oahu καφέ Ακίνητα υπό περιορισμούς Καραντίνα για σκώληκα προσβολή

17 του Δεκεμβρίου του 2014 10:24 
Waialua Oahu καφέ
Πεδία καφέ Waialua στο Oahu. Φωτογραφία μέσω waialuaestate.com
Η Χαβάη Συμβούλιο Γεωργίας τοποθετείται σήμερα καφέδες από δύο ιδιότητες Oahu ανήκει Dole Foods υπό περιορισμούς καραντίνα λόγω της πρόσφατης ανίχνευση ενός μούρων καφέ σκώληκα (CBB) προσβολή.
Η 62-εκτάριο Waialua κτήμα καφέ Farms και συναφείς Παλιά Waialua Sugar Mill, όπου ο καφές ψήνεται - σε περιορισμένο χώρο, και το διοικητικό συμβούλιο λέει ότι οι περιορισμοί δεν ισχύουν επί του παρόντος σε άλλες εκμεταλλεύσεις Oahu. Παραγωγοί καφέ από το μεγάλο νησί της Χαβάης έχουν υπό τον ίδιο περιορισμό, δεδομένου ότι η παρουσία της CBB εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2010.
«Είναι ζωτικής σημασίας σε καταστάσεις σαν αυτή που το Τμήμα και το έργο του κλάδου στενά," Scott Enright, πρόεδρος της HBOA, είπε χθες. "Εκτιμούμε την ισχυρή ηγεσία της βιομηχανίας καφέ της Χαβάης και την πλήρη συνεργασία της Dole σε αυτό το θέμα."
Με καταγωγή από την Αφρική, το σκαθάρι του σκώληκα του καφέ έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει μια ολόκληρη καλλιέργειες των μολυσμένων καφέ, και την προηγούμενη εστιών κατά τη διάρκεια των δεκαετιών σε ολόκληρη την Αφρική (1920), τη Βραζιλία, τη Γουατεμάλα, το Μεξικό, την Κολομβία και το Πουέρτο Ρίκο είχαν όλες τις βραχυπρόθεσμες καταστροφικά αποτελέσματα με μακροπρόθεσμες οικονομικές επιπτώσεις.
"Είναι ακόμα άγνωστο πώς CBB έκανε τον τρόπο του στη Χαβάη νησί και πώς κατέληξε σε Oahu," λέει ο HDOA, η οποία προσθέτει ότι ορισμένοι μολυσμένο Χαβάη νησί αγροκτήματα έχουν καταφέρει να περιορίσει τις απώλειες των καλλιεργειών σε λιγότερο από 20 τοις εκατό με τη χρήση των οργανικών παρασιτοκτόνων και άλλες πρακτικές διαχείρισης.
Η καραντίνα θα απαιτήσει μια άδεια HDOA για τη μεταφορά των κόκκων ωμού καφέ, τα φυτά καφέ και τα μέρη του φυτού, που χρησιμοποιούνται σακούλες καφέ ή εξοπλισμός συγκομιδής καφέ από CBB μολυσμένο νησιά και σε άλλες μη μολυσμένες περιοχές. Ακόμη και με άδεια, οι επιθεωρητές HDOA θα πρέπει να εγκρίνει μεμονωμένα αποστολές. Ως μέρος της καραντίνας, το καβούρδισμα του καφέ από τα μολυσμένα αγροκτήματα θα πρέπει επίσης να διεξάγονται τουλάχιστον πέντε μίλια μακριά από οποιαδήποτε εμπορική εκμετάλλευση καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου