Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Χρώμα Ανάλυση σε QC, ψητό Καταγραφή και πιο μέσα στο Ιανουάριο / Φεβρουάριο Έκδοση Ψητό

Το Σεπτέμβριο / Οκτώβριος 2014 τεύχος του περιοδικού ψητό τώρα ναυτιλία. Αν δεν είστε ακόμη συνδρομητής ψητό, να γίνει ένας εδώ .
Παρακάτω είναι προεπισκόπηση των τριών ιστοριών χαρακτηριστικό αυτού του ζητήματος, συμπεριλαμβανομένης μια ματιά σε μια νέα γενιά αγροτών στην Antioquia, Κολομβία, με ένα δοκίμιο φωτογραφιών από τον Mark Shimahara, μια εξερεύνηση της ανάλυσης χρωμάτων στον έλεγχο της ποιότητας από τον Paul Songer, και σκέψεις σχετικά με το εγχειρίδιο ψητό καταγραφή από το Clark, Le Compte.
Διαβάστε. Μάθετε. Απολαύστε το. Εγγραφή .

LA NUEVA Generación CAFETERA

Οι καλλιεργητές Μέλλον καφέ της Κολομβίας το κεφάλι στο στρατόπεδο

φωτογραφίες Δοκίμιο

Φωτογραφίες από τον Mark Shimahara
nueva_generacion
Ποιοι είναι οι αγρότες καφέ για το μέλλον, και πώς θα μάθουν την επιστήμη, την τέχνη και την επιχειρηματική καλλιέργεια του καφέ;
Η περιφερειακή κυβέρνηση της Antioquia, Κολομβία, ελπίζει να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά με φιλοξενεί μια σειρά από στρατόπεδα εκτροφής τέσσερα καφέ για τους νέους 15-25 ετών. Η πρώτη Nueva Generación Cafetera (Νέας Γενιάς καφέ) στρατόπεδο πραγματοποιήθηκε 16-20 Ιούν 2014, με 1.000 μελλοντικοί αγρότες που συμμετέχουν. Μαθήματα οργανώθηκαν σε τέσσερα κομμάτια-συγκομιδής, της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων, καθώς και την τεχνολογία και φοιτητές παρακολούθησαν όλα τα κομμάτια και τάξεις.

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Χρήση χρωμάτων Ανάλυση σε Ποιοτικού Ελέγχου

από τον Paul Songer
color_of_coffee
ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ έκκληση προς τους καταναλωτές μέσω του εμφάνιση, και το χρώμα είναι ένα σημαντικό οπτικό σύνθημα. Ο καφές δεν είναι τόσο φωτεινά ή να τροποποιηθεί στο χρώμα καθώς πολλά τρόφιμα και ποτά, αλλά και τους λάτρεις του καφέ έχουν κάνει τις προτιμήσεις του βαθμού ψητό και μπορεί να παρατηρήσει αυτό με το χρώμα του καφέ. Ενώ προσφέρουν μια ποικιλία εμπειριών γεύση του καφέ είναι ένα βασικό στοιχείο για την εμπορία καφέ ειδικότητας, όταν πελάτες να βρουν κάτι που τους αρέσει, θα το αγοράσει ξανά. Αν αυτό που αγοράζουν δεν παρέχει την ίδια εμπειρία με την προηγούμενη αγορά, είναι πιθανό να σκέφτονται λιγότερο από το roaster.
Για ψηστιέρες, ο βαθμός ψητό αποτελεί ουσιαστικό αντάλλαγμα στην εξισορρόπηση των ιδιοτήτων γεύσης. Μια «σκανδιναβικό» φως-καβουρδισμένου καφέ έχει μια μεγάλη οξύτητα, αλλά λίγο καραμελοποίησης και το σώμα. Ένα μέσο για την πλήρη ψητό πόλη έχει πιο πολύπλοκη αρωματικά και ισορροπία οξύτητας και σώματος. Ελαφρώς πιο σκοτεινή ψητά του τύπου που χρησιμοποιείται για τη Βόρεια ιταλικό espresso τονίζουν γλυκύτητα και το σώμα, και οι πιο σκοτεινές ψητά κυριαρχείται από "φρυγανισμένη" αρωματικά και τα γούστα καμένο-ζάχαρη. Ο χαρακτήρας του πράσινου καφέ μπορεί να είναι είτε τονιστεί ή να τροποποιηθούν μέσω του χρονισμού και της τελικής βαθμού ψητό, και αυτό μπορεί να μετρηθεί σε όρους χρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου