Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Caffè Umbria φέρνει Old World ιταλική αισθητική στο Ballard Φυλάκιο 27 του Οκτωβρίου,

caffe_umbria_ballard
12-year-old roastery Σιάτλ Caffè Umbria έχει ανοίξει τη θέση του Μπάλαρντ, σε μια γειτονιά η εταιρεία λέει αντανακλά την δική του αγκαλιά των παραδοσιακών ευρωπαϊκών και μοντέρνα στοιχεία. Αυτό δεν είναι καλύτερη από ό, τι παραδειγματικά στο ποτό υπογραφή του καφέ είναι: Μια «εστίες εσπρέσο" παρασκευάζεται με μόκα Bialetti.
(Σχετικό: Νέα Φούρνος / λιανικής Elm καφέ Ερχόμενοι στο Pioneer Square Σιάτλ )
Ενώ ένα μεγάλο μέρος του καφέ λιανικής κόσμο παραμένει ερωτευμένος με όλα τα πράγματα σημεία Σκανδιναβία, Caffè Ούμπρια στο δικό ιταλικές ρίζες του, η οποία ενημέρωσε τόσο το πρόγραμμα ποτό και εσωτερική αίσθηση του νέου χώρου Ballard. "Σήμα και την αισθητική μας υπήρξε πάντοτε ένας συγκερασμός ρουστίκ και μοντέρνα στοιχεία», δήλωσε ο Umbria συν-ιδρυτής Jesse Sweeney πριν από την ανακοίνωση αυτού του μήνα. Η τοποθεσία Ballard είναι η τρίτη λιανικής μπαρ Caffè Ούμπρια, που ενώνει την πλατεία Pioneer και Πόρτλαντ Συνοικία Περλ θέσεις, καθένα από τα οποία υποστηρίζονται από off-site Σιάτλ roastery της Ούμπρια.
(Που σχετίζονται με: Ιστορική Σιάτλ καφενείο Allegro Έναρξη In-House Ψήσιμο Λειτουργία )
Εκτός από το "μόκα μπαρ,« καφέ στάγδην και ο αριθμός των παραδοσιακών εσπρέσο με βάση ιταλικά ποτά που σερβίρονται σε πολύχρωμα ιταλικά κεραμικά, Μπάλαρντ τοποθεσία Umbria προσφέρει ψημένα αγαθά δώθε Le Πανιέρ και Μακρίνα , ελαφρύ φαγητό το μεσημεριανό γεύμα από το Volterra , ένα εστιατόριο της Τοσκάνης εμπνευσμένη δίπλα από την πόρτα, καθώς και μια επιλογή από ιταλικό κρασί και μπύρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου