Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Προσεχώς: Ένα Παγκόσμιο Άτλαντα του καφέ από τον James Hoffmann



James Hoffman Παγκόσμιο Άτλαντα του καφέ
James Hoffmann έχει μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου, «Ο Κόσμος του Καφέ Άτλας», έχει προγραμματιστεί για την απελευθέρωση Οκτώβριο 6 στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του Mitchell Beazley και το χταπόδι Publishing Group και Οκτώβριο 21 στις ΗΠΑ μέσω Firefly Books .
Ο συν-ιδρυτής του με έδρα το Λονδίνο Square Mile Ψηστικά και 2006 Παγκόσμιο Πρωταθλητή Barista, Hoffmann έχει μια επιδραστική φιγούρα στη βιομηχανία ειδικότητα κατά την τελευταία δεκαετία, προσελκύοντας τους οπαδούς μέσω της στοχαστικής του blog Jimseven και, πιο πρόσφατα, μέσα από ένα αφηγηματικό στυλ περιοδικό εκτύπωσης συνίδρυσε ονομάζεται Longberry .
Hoffmann λέει ότι προσεγγίστηκε από μια εκδοτική εταιρεία σχετικά με την ιδέα του βιβλίου, και περιγράφει την προσπάθεια ως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει κάνει ποτέ. Ο εκδότης περιγράφει τις άτλαντα ως "έναν όμορφο κόσμο οδηγός για καφέ φασολιών» που παίρνει τους αναγνώστες σε μια περιοδεία του καφέ αυξάνεται χώρες, μεταξύ των οποίων μια περιεκτική ματιά στην αυξανόμενη ιστορία του καφέ, πολιτιστική σημασία και μοντέρνο χώρο. Πιο συγκεκριμένα, ο άτλας υπόσχεται να συμπεριλάβει αυτά τα είδη των στοιχείων:
- Η ιστορία του καφέ γενικά και σε περιφερειακό επίπεδο
- Ο ρόλος της αποικιοκρατίας (για παράδειγμα, στο Μπουρούντι υπό αποικιακό ζυγό του Βελγίου, της παραγωγής καφέ περιγράφεται καλύτερα ως καταναγκασμού Κάθε αγρότη έπρεπε να καλλιεργούν τουλάχιστον 50 δέντρα καφέ κοντά στο σπίτι τους..)
- Χάρτης των περιοχών παραγωγής και χάρτες λεπτομέρεια
- Χάρτες που εξηγούν τις διαφορές στην ανάπτυξη των περιοχών στο εσωτερικό μιας χώρας
- Ένθετο κουτιά (; Για παράδειγμα, τι είναι το ελάττωμα πατάτα είναι Κούβας νομική καφέ στις Ηνωμένες Πολιτείες;)
- Η πολιτική του καφέ και του δίκαιου εμπορίου, βιολογικής και σκιά που καλλιεργούνται φαινόμενα
- Όμορφη έγχρωμες φωτογραφίες που λαμβάνονται στον τομέα.
Υπάρχει κάποια ερώτηση ως προς τους οποίους το βιβλίο είναι για, αν και φαίνεται να είναι σε μεγάλο βαθμό επικεντρώνονται στους καταναλωτές. Σε σημερινή ανακοίνωση, η Hoffmann από κοινού τα εξής:
Είχα μια ασυνήθιστη πρόκληση γραπτώς αυτό - με επίκεντρο ακριβώς που έγραφα αυτό για. Ήθελα να παράγουν κάτι πολύτιμο για εκείνους που εισέρχονται στον τομέα που θέλουν να μάθουν, και επίσης κάτι που είναι ένα χρήσιμο σημείο αναφοράς για όσους από εμάς έχουμε εργαστεί σε καφέ για κάποιο χρονικό διάστημα. Περισσότερα από τα δύο αυτά, ήθελα να γράψω κάτι για όλους τους πελάτες μας - τους ανθρώπους που πάνε να αγοράσουν, ετοιμάζω, το ποτό και να απολαύσετε τον καφέ κάθε μέρα. Πιστεύω ότι η κατανόηση κάτι περισσότερο μπορούν να κάνουν πιο ευχάριστη, και θα ήθελα να κάνω περισσότερο καφέ προσβάσιμη παρά να γίνει πιο μυστηριώδη και αποκλειστική. Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους να καταλάβουν τι τους αρέσει, να διερευνήσει αυτό που δεν ξέρουν ακόμα, και να αισθάνονται πιο σίγουροι για την κάπως τρομακτικό κόσμο του καφέ specialty.
Το βιβλίο δεν είναι για μένα, ή περίπου Square Mile καφέ, αλλά μόνο για καφέ. Το βιβλίο χωρίζεται σε τρία τμήματα: μια εισαγωγή για καφέ σε γενικές γραμμές, ένα τμήμα σχετικά με τις τεχνικές ζυθοποιίας (με στόχο να καταστούν τα επαγγελματικά πρότυπα προσιτή και αξίζει τον κόπο να τους οικιακούς χρήστες) και στη συνέχεια το τμήμα άτλαντα, με μεμονωμένες χώρες χωρίζονται ανά ήπειρο.
Η τρίτη ενότητα ήταν ο δολοφόνος. Η εύρεση ακριβείς, αξιόπιστες πληροφορίες και γεγονότα που μπορεί να ελεγχθεί διπλά αισθητή σχεδόν σε αδύνατη μερικές φορές. Είμαι ενήμερος ότι η στιγμή που θα δημοσιεύσει το βιβλίο κάποια γεγονότα θα είναι λάθος, ή να είναι αμφισβητήσιμη. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι αισιόδοξος αυτό κάνει αρκετά καλά για μια δεύτερη έκδοση (η οποία θα είναι ξεπερασμένες τη στιγμή που θα δημοσιευθεί!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου