Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

MASSIMO ZANETTI ΠΟΤΑ ΟΜΑΔΑ

Massimo Zanetti Beverage Group (MZB Group), η πρώτη ιδιωτική ομάδα στην παγκόσμια αγορά του καφέ χάρη στη διεθνή εμπορικά σήματα, όπως Segafredo Zanetti (Ιταλία), ασφυκτικά γεμάτη o'Nuts, Kauai και Χιλ Bros (ΗΠΑ) και Meira (Φινλανδία), σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα ότι υπέγραψαν μια σημαντική συνεργασία με ίηρΙ, ηγέτης της ασιατικής ομάδας στον τομέα των Τροφίμων & Ποτών, που ειδικεύεται στην αγορά και καφέ αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης, προκειμένου να αναπτύξει το δικό της δίκτυο καταστημάτων franchising καφέ. Η θυγατρική της εταιρεία Segafredo Zanetti Espresso Παγκοσμίως, η μάρκα μέσω του οποίου MZB διαχειρίζεται και ατέλειες τις μπουτίκ του καφέ σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει υπογράψει μια συμφωνία για την ανάπτυξη περισσότερο από 50 "καφέ Segafredo Zanetti Espresso" σε στρατηγικής σημασίας περιοχές στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.
Το πρόγραμμα συνεργασίας προβλέπει την έναρξη περισσότερα από 20 σημεία πώλησης μέχρι το τέλος του 2015, να επεκταθεί σε περισσότερες από 50 από το τέλος του 2019, που θα συμμετάσχουν περισσότερα από τα 15 υπάρχοντα καταστήματα στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ. Η πρώτη φάση θα επικεντρωθεί στα Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ περιοχές, ενώ οι καφετέριες που βρίσκονται στις περιοχές της Guangzhou, Shenzhen και άλλες κινεζικές περιοχές θα αναπτυχθούν στη συνέχεια.
Με πάνω από 330 καταστήματα της Plus 70 επώνυμα Puccino του, ασφυκτικά καφετέριες και BoncafèVino, Segafredo Zanetti Espresso Worldwide είναι ο κορυφαίος δικτύου στη διαχείριση του ιταλικού στυλ παραδοσιακό μοντέλο franchising καφενεία - γνωστή ως «καφέ Segafredo Zanetti Espresso" -, με άμεση παρουσία σε όλες τις ηπείρους με τρεις διαφορετικούς τύπους των εννοιών franchising / αδειοδότησης. Η συνεργασία με ίηρΙ αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη συμφωνία που έχει υπογραφεί ποτέ από Segafredo Zanetti Espresso με διεθνή εταίρο της το δικό της δίκτυο καταστημάτων franchising καφέ.
«Η απόφαση να συνεργαστεί με έναν καταρτισμένο συνεργάτη, όπως ίηρΙ στην κινεζική περιοχή, περαιτέρω επιβεβαιώνει την πρόθεση του Ομίλου μας να επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά της Ασίας, όπως αποδείχθηκε ήδη με την πρόσφατη εξαγορά της μάρκας Boncafè και το άνοιγμα μας παραγωγικό εργοστάσιο στο Βιετνάμ ", δήλωσε ο Massimo Zanetti, ο Πρόεδρος του MZB Ομίλου. «Η κατανάλωση καφέ στην Κίνα είναι πολύ ανοδική και αναμένεται να αυξηθεί σε ετήσια βάση κατά 20%. Στο πλαίσιο αυτό, η αγορά των αλυσίδων καφέ εκτιμάται ιδιαίτερα από μια νέα πελατεία από κινέζους επαγγελματίες και φοιτητές, και σιγά-σιγά να φθάσουν το επίπεδο κατανάλωσης του στιγμιαίου καφέ που διακρίνεται στην αγορά αυτή », πρόσθεσε.
«Είμαστε ικανοποιημένοι να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Massimo Zanetti Beverage Ομάδα για την ανάπτυξη ενός αριθμού σημείων πώλησης που βρίσκονται σε σημαντικές αγορές για μας", σχολίασε ο YK Kwon, Εκτελεστικός Πρόεδρος της ίηρΙ. «Η επιλογή ενός τέτοιου ιστορικού brand, εκπρόσωπος της Ιταλικής ζωής, αποτελεί εγγύηση όχι μόνο για την ίδια την εταιρεία, αλλά και για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τους πελάτες μας. Έχουμε ένα φιλόδοξο σχέδιο επέκτασης που πιστεύουμε πως θα υποστηρίξει τη διείσδυση της αυθεντικό ιταλικό φαγητό και ποτό πολιτισμού στην ασιατική ήπειρο ".
MASSIMO ZANETTI ΠΟΤΩΝ ΟΜΙΛΟΣ
Ο Massimo Zanetti Beverage Group είναι μια εταιρεία συμμετοχών που ιδρύθηκε και προεδρεύεται από τον Massimo Zanetti. Αποτελείται από ένα τεράστιο δίκτυο των εταιρειών που είναι υπό συνεχή ραγδαία ανάπτυξη σε παγκόσμια κλίμακα. Ο Massimo Zanetti Beverage Group είναι η πρώτη ιδιωτική ομάδα του καφέ στον κόσμο. Έχει μια μοναδική, πλήρως ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο, χάρη στο γεγονός ότι έχει άμεσο έλεγχο σε όλη την αλυσίδα παραγωγής. Ο Massimo Zanetti Beverage Όμιλος περιλαμβάνει μια σειρά από γνωστά διεθνή σήματα, τα οποία είναι πολύ δημοφιλής με τους μεγαλύτερους διανομείς παγκοσμίως. Οι περισσότερες από αυτές τις κορυφαίες μάρκες στον συγκεκριμένο τομέα ή τον τομέα τους, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία από υψηλής ποιότητας τοπικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του καφέ, τσαγιού, κακάου και μπαχαρικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου