Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Μαλακά εμπορεύματα παρακολουθήσετε: ριμπάουντ στην τιμή της ζάχαρης από χαμηλότερα επίπεδα έξι ετών

Έχουν μαλακή μελλοντικής εκπλήρωσης εμπορευμάτων έχουν συναλλαγών μικτή μέχρι στιγμής στη σημερινή συνεδρίαση με ακατέργαστη ζάχαρη ανακάμπτοντας από μια νέα χαμηλότερα επίπεδα έξι ετών μετά σύρθηκε κάτω από κερδοσκοπικές συναλλαγές. Κακάο άλλαζε χέρια στο χαμηλότερο επίπεδο μέσα σε επτά εβδομάδες, ζυγίζονται από τις ευνοϊκές συνθήκες φύτευσης πριν από την έναρξη της Δυτικής Αφρικής μέσα καλλιέργειες.
ICE futures Πρώτες ζάχαρη για το διακανονισμό Μάιο αυξήθηκε 0,38 τοις εκατό σε 12,01 σεντς ανά λίμπρα στο χρηματιστήριο ICE, από 13:25 BST. Η σύμβαση έχει ανέκαμψε από το χαμηλό συνεδρία 11,91 σεντ χτύπησε στην προηγούμενη διαπραγμάτευση, ασθενέστερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2009. Reuters ανέφερε μια έμπορος εμπορεύματα όπως λέγοντας:
"Είναι πώλησης κερδοσκόπος. Οι προδιαγραφές έχουν πήρε από την αγορά στο τρέξιμο». Κατά την άποψή του, οι τιμές ήταν πολύ χαμηλές για να προσελκύσουν προσφορές των ινδικών εξαγωγών ακατέργαστης ζάχαρης στην αγορά. Επιτέλους έλεγχο, το Μάιο λευκή ζάχαρη ήταν 0,05 τοις εκατό σε $ 357.700 ανά τόνο, όχι πολύ μακριά από τη σύμβαση χαμηλό των $ 357.300 έπληξε νωρίτερα σήμερα.
Συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης καφέ Arabica ανέβηκε, εδραιώνοντας μετά από τέσσερα τοις εκατό πτώση κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνόδου στο πίσω μέρος του ράλι του δολαρίου των ΗΠΑ. Συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Arabica για παράδοση Μαΐου είχε κερδίσει 1,19 τοις εκατό σε 1,3375 δολάρια ανά λίβρα, πάνω από το 13 μηνών χαμηλό των 1,2875 δολαρίων ανά λίβρα που είχε επιτευχθεί νωρίτερα τον Μάρτιο. Μαΐου καφέ Robusta ήταν κάτω από $ 11 ή 0,64 τοις εκατό σε $ 1.711 ανά τόνο.
Κακάο για παράδοση Μαΐου υποχώρησε έως £ 6 σε £ 1,897.00 ανά τόνο στο Λονδίνο, ενώ το σημείο αναφοράς των ΗΠΑ ήταν 0,45 τοις εκατό σε $ 2,694.50. Εμπόρους Κακάο ισχυρίστηκε ότι οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες της Δυτικής Αφρικής αναπτυσσόμενες περιοχές οδηγούσαν σε ευοίωνες προβλέψεις για τα μέσα καλλιέργειες, βάρους στις τιμές.
Σε futures σιτηρών, των ΗΠΑ σιτάρι έπεσε από μια εβδομάδα υψηλό των 531,13 δολαρίων, έφτασε νωρίτερα σήμερα. Η σύμβαση έδωσε πίσω τα προηγούμενα κέρδη του και η υποστήριξη από ξηρασία και η άνοδος της θερμοκρασίας σε ορισμένα μέρη της ζώνης σιτηρών των ΗΠΑ, η οποία απείλησε να περιορίσει τις αποδόσεις των καλλιεργειών χειμώνα, αντισταθμίστηκε από τη δύναμη του δολαρίου των ΗΠΑ. Futures σιταριού για παράδοση το Μάιο σχετικά με την Chicago Board of Trade μειώθηκε 0,87 τοις εκατό σε 5,2538 δολάρια ανά μπούσελ. Το εμπόρευμα αναρριχήθηκε 4,4 τοις εκατό κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνόδου.
Εν τω μεταξύ, οι τιμές του αραβοσίτου μειώθηκαν κατά σχεδόν δύο σεντς, ή 0,48 τοις εκατό, σε $ 3.911 ανά μπούσελ. Το εμπόρευμα κινητοποιήθηκαν τρία σεντς χθες, αλλά παραμένει υπό πίεση μέσα σε μεγάλα αποθέματα και χαμηλή ζήτηση για φορτία των ΗΠΑ.
Τις τιμές της σόγιας έχουν άκρες προς τα κάτω στο εμπόριο κοντά στα χαμηλότερα επίπεδα τους από τις 20 Μαρτίου, πιέζονται από την προοπτική υψηλότερων φύτευση στις ΗΠΑ. Μάιος σόγια είχε χάσει 0,37 τοις εκατό σε $ 9.633 ανά μπούσελ από 13:44 BST. Τα γεωργικά εμπορεύματα έμποροι περιμένουν την απελευθέρωση της έκθεσης υποψήφιους φυτεύσεων από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, που οφείλεται στις 17:00 BST, για περαιτέρω ενδείξεις σχετικά με τις κινήσεις της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου